SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Drunken Buddha - II (2021)

Drunken Buddha - II
Drunken Buddha logo
España

II

Hard Rock
The Fish Factory
2021


Temes

1. March To Dementia
2. Sea of Madness
3. Devil´s Breath
4. Purple Skin
5. Hang’em High
6. Back Where I Belong
7. Throw Your Life Away
8. The Ring
9. Three Shots

Formació

Veu: Michael Arthur Long
Guitarra: Diego Riesgo
Teclats: Mario Herrero
Baix: Fran Fidalgo
Bateria: Kay Fernández

Crítica

"II", el segon àlbum de la banda de Gijón de Hard Rock DRUNKEN BUDDHA, es presenta com una continuació sòlida i apassionada del seu disc debut homònim, marcant dos anys des de l'inici de la seva carrera discogràfica. El reconeixement obtingut en guanyar la WOA Metall Battle Spain 2019 i el Festi AMAS ha donat lloc a l'enregistrament d'aquest nou treball, "II", un regal que els fanàtics del Hard Rock dels setanta segurament apreciaran.

Des del començament, l'àlbum rendeix un tribut evident al Hard Rock dels anys 70, seguint el camí musical marcat pel seu disc debut. En aquest viatge sonor, l'habilitat destacada de Mario Herrero a teclats i Diego Herrero a guitarra es fusiona per crear una execució magistral que evoca de manera ressonant l'essència de bandes icòniques com Deep Purple i els primers Whitesnake. En l'àmbit vocal, Michael Arthur Long presenta un rang que troba el seu equilibri gràcies a una actitud autèntica de Rock And Roll, acompanyada de xuleria i desimboltura. Tot i les possibles limitacions, Long aporta una personalitat distintiva a la formació, fusionant-se harmoniosament amb l'autèntic estil del grup.

Una de les grans novetats de "II" és la renovada secció rítmica que semblen haver portat DRUNKEN BUDDHA cap a un so lleugerament més pesat sense perdre l'essència del Hard Rock dels setanta. La introducció amb "March To Dementia" crea expectació amb un inquietant teclat, seguit d'un riff de guitarra potent i pesat, recolzat per l'entrada triomfal de Michael Arthur Long a "Sea Of Madness".

La varietat de "II" també es reflecteix en talls més tranquils com "Back Where I Belong" i "Three Shots", que afegeixen matisos melòdics i vuitanta al conjunt. Destaca l'emotivitat de composicions com la irresistible "Purple Skin" i "Hang 'Em High", el primer senzill de l'àlbum.

Cançons com Back Where I Belong mostren la capacitat d'aquesta banda per crear veritables himnes de Hard Rock cru i plens d'actitud. “The Ring” un dels meus temes preferits, ens mostra una banda en ple procés creatiu. Un tema que capta el millor del rock dels 70 a través de la batedora sonora d'uns DRUNKEN BUDDHA disposats a fer-se un lloc a l'escena musical.

DRUNKEN BUDDHA ha aconseguit novament un sòlid disc de Hard Rock dels setanta amb "II". Sincer, apassionat i carregat de sentiment i xuleria que convida els seguidors del gènere a submergir-se en un viatge musical que provoca somriures i que mereix ser escoltat en bucle. "II" demostra l'habilitat de la banda per mantenir viva la flama del Hard Rock clàssic amb una proposta fresca i plena d'actitud. "II" de DRUNKEN BUDDHA no és només un sòlid disc de Hard Rock dels setanta, sinó una experiència auditiva obligada. Amb la seva sinceritat, passió i una barreja única de sentiment i xuleria, l'àlbum no només convida, sinó que exigeix als seguidors del gènere submergir-se en un viatge musical que provoca somriures i emocions autèntiques. Aquest treball demostra l'habilitat innata de la banda per mantenir encesa la flama del Hard Rock clàssic, presentant una proposta fresca i plena d'actitud que mereix ser repetida una vegada i una altra.

ZorroLoko
26/11/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.