SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Ajariguan - No Way (2020)

Ajariguan - No Way
Ajariguan logo
España

No Way

Rock
Autoproducido
2020


Temes

01. No Way
02. Changing All
03. Creed
04. Keep On
05. One Day
06. Hiltzaileak
07. It Can’t Be Helped
08. Shaken
09. Mötorhell
10. The Cover
11. Txoria

Formació

Veus, guitarras: Sergio
Baix: Lucas
Bateria: Iker

Crítica

La banda Navarra Ajariuan acaba de llançar el seu primer LP titulat No Way després d'haver editat anteriorment l'EP Hellmuga el 2018.

Aquest estil m'agafa molt per la tangent ... surto de la meva zona de confort, poques vegades em veureu endinsar-me en el rock així que van per davant les meves disculpes per les meves imprecisions i possibles ficades de pota.

Ajariuan practiquen una barreja de rock amb gust americà, fresc i irreverent barrejat amb aquest rock radical basc. No domino massa les influències rockeres, però a més de l'anterior comenteu també tenen una gran dosi d'aires del sud, com en temes com "Shaken".

Actualment la banda està formada eb trio amb Sergio a la guitarra i veus, Lucas a les quatre cordes i Iker a la percussió.

No Way és un continu Rompecuellos d'inici a fi. Corts com el mateix que dóna nom al disc, són un xut d'adrenalina potent i veloç que et deixa incapaç de al menys seguir-los amb el peu, sinó saltant. "Changing All" amb aires més Grunge¿? ¿També és un cop de peu a tota la boca.

Amb altres aires, talls com "Hiltazileak" em porten records de bandes com Latzen o El seu Ta Gar, pot ser que sigui per l'euskera ... però em tren records de quan el metall Basc copava gran part dels meus cintes de K7 i cd 's.

En general No Way és un cop d'aire fresc en aquests moments en que tant necessitem tornar a trepitjar les sales de concerts. Un disc de rock ple de ràbia i contundència que no crec que deixi a ningú indiferent.

Un gran treball.

Sergi Arise "Hell"
15/03/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.