SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

In Vain - Of Gods and Omen (2010)

In Vain - Of Gods and Omen
In Vain logo
España

Of Gods and Omen

Power Metal
Santo Grial
2010


Temes

1. Hero
2. My Little Butterfly
3. Rotten Cross
4. Lighting Rider
5. Dancing In The Light
6. Hellhounds
7. Devil Is My Witness
8. Black Sands

Formació

Guitarra y veus: Daniel Cordón
Baix: Usama A. Kheder
Guitarras: Daniel B. Martin
Teclat: Pablo Fernández
Bateria: Teo Seoane

Crítica

Disc debut d'aquesta banda madrilenya més que correcte.

Bona presentació del CD amb una portada realista de lluita medieval amb espases, sang i molt metall i sang. Suggereix un disc èpic, metalero, ràpid i pesat a la vegada.

El disc arrenca amb Hero, una cançó molt power amb un començament de guitarres que marquen un riff molt melòdic i un crit agut, marca de la casa. No queda dubte. Estem davant d'un disc de bon power metall, molt influenciat per tantes i tantes bandes que al llarg dels darrers 20 anys ens han fet gaudir de l'estil com HammerFall, o els començaments d'Edguy. La veu de Daniel Cordon, és més aviat greu i potent i això diferencia al grup de moltes altres bandes que sorgeixen. No cal cantar agut per fer bon metall!

El següent tall, My Little butterfly, molt Megadeth, ens mostra, que no és només un disc de power, sinó de metall en general, amb talls més ràpids, amb mitjos temps més pesats, mantenint sempre un estil contundent, veloços solos de guitarra i reflectint que el directe pot ser el punt fort d'aquesta banda. Amb el pas de les cançons, ens recorda molt a bandes nacionals com Vhaldemar o bé Angelus Apàtrida. Una combinació d'un heavy sòlid i pesat a la vegada que melòdic i directe. Sense moltes floritures, però si molta contundència.

Destacar influències més clàssiques en cançons com Dancing in the light que tal com arrenca, ens sembla que va a començar a cantar Blaze Bailey en la seva època com frontman de la dama de ferro.

Comentar que la banda posa a disposició dels seus fans i convida descarregar dos temes a internet gratuïtament que formen part del disc, segons informen en el propi llibret. Destacar d'aquestes últimes The Demons Lair amb bons arranjaments instrumentals, que acaben de definir que en el futur la banda pot despuntar i anar cap amunt. En definitiva, bon disc debut, tot i que tant el so, com la masterització, ens indiquen això, que és un debut, però que val la pena parar atenció a aquesta banda, tant pel que s'intueix del seu directe, com pel potencial que demostren.

Víc Salda
05/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.