SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Anvil - Juggernaut Of Justice (2011)

Anvil - Juggernaut Of Justice
Anvil
Anvil logo
Canadà

Juggernaut Of Justice

Power / Heavy Metal
The End Records
2011


Temes

1. Juggernaut Of Justice 03:40
2. When Hell Breaks Loose 03:11
3. New Orleans Voodoo 04:25
4. On Fire 03:23
5. Fuckin' Eh 04:08
6. Turn It Up 02:57
7. The Ride 03:12
8. Not Afraid 03:44
9. Conspiracy 03:20
10. Running 02:54
11. Paranormal 07:04
12. Swing Thing 03:00

Formació

Veus i guitarra: Steve "Lips" Kudlow
Baix: Glenn Gyorffy
Bateria: Robb Reiner

Crítica

Anvil és un exemple perfecte de totes aquestes bandes que agotnades a la foscor, continuen sobrevivint a base de lluitar. Qui hagi vist el vídeo Anvil: The Story of Anvil (2009) sabrà per que ho dic i el que no ho hagi vist l'hi recomano totalment. Com deia, els canadencs són una d'aquestes bandes que porten tota la vida. Lluitant davant de qualsevol adversitat perquè el somni de les seves vides es diu (en aquest cas) Anvil. Quan es diu que el Metall en general i el Heavy Metall en particular és un estil underground, una de les primeres bandes que et poden venir a la ment són els Anvil.

Anvil ens presenta el seu 14 àlbum. 12 temes que corren en tres quarts d'hora. Anvil són d'aquestes bandes que només tenen una cara, un camí, un vessant, una manera de fer les coses. Mai han fet ni faran un àlbum que surti dels paràmetres que han marcat durant tota la seva carrera. Els canadencs han gravat un disc certament variat dins, com dic, del seu camí.

Han aconseguit un so molt encertat i tot sona veritablement molt bé. Pel que fa als temes, ja que com dic, varietat dins d'una línia indestructible. Totes les cançons a excepció d'alguna, tenen una durada que no supera els quatre minuts, amb la qual cosa l'àlbum manté un dinamisme adequat.

Destaquen temes com Running, When Hell Breaks Loose, On Fire, Conspiracy i el tema que obre i titula l'àlbum Juggernaut Of Justice.

L'edició limitada compta amb 2 bonus tracks: The Station, un tema acceptable que podria haver entrat en el disc sense problema i Tonight is Coming, un tema totalment de farciment.

Bon disc d'Anvil, després d'una mica més de 3 anys de sequera discogràfica. Sempre és una bona notícia veure que bandes com Anvil segueixen al peu del canó, lluitant per un somni.

Devilsoldier
29/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.