SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Crimson Shadows - Kings Among Men (2014)

Crimson Shadows - Kings Among Men
Crimson Shadows logo
Canadà

Kings Among Men

Melodic Death Metal
Napalm Records
2014


Temes

1. March of Victory 01:10
2. Rise to Power 04:16
3. Heroes Among Us 04:33
4. A Gathering of Kings 05:28
5. Maidens Call 06:23
6. Braving the Storm 06:54
7. On the Eve of Battle 00:57
8. Freedom and Salvation 04:42
9. Dawn of Vengeance 05:20
10. Moonlit Skies and Bloody Tides 10:14

Formació

Veuss: Jimi Maltais
Guitarra: Greg Rounding
Guitarra: Ryan Hofing
Baix: Morgan Rider
Bateria: Cory Hofing

Crítica

Després de guanyar la Metall Battle de Wacken l'any passat, tornen a la càrrega amb un altre disc molt més potent i treballat, ells són Crimson Shadows vinguts de terres canadenques ens posen en safata un treball èpic impecable el qual no podria posar dins d'un subgènere sol , ja que fan una barreja explosiva en la qual podem trobar des power fins trets death.

Crimson Shadows està sent una banda revelació en aquest moment, al costat d'altres bandes, però ells estan destacant per sobre de tot amb el que fan; com a anècdota explicar que després de la sortida del seu disc a nivell mundial m'ho vaig anar a comprar i en les meves mans tenia l'últim que quedava a la botiga, en pocs dies s'havia esgotat.

Entrant a parlar del disc anomenat "Kings Among Men", primer de tot cal recalcar les reedicions que trobarem dels temes del seu anterior EP, temes com "Maidens Call", o "Moonlite Skies and Bloody Tides", entre altres. Doncs bé amb aquest petit incís entrem a parlar d'aquest gran disc que marqués tendència.

"Kings Among Men", comença amb una breu intro de batalla per donar pas a "Rise to Power" tota una bestialitat de tema per mostrar sense embuts el que se'ns acosta en l'escolta d'aquest disc, potents veus guturals i corals executades a la perfecció, velocitat esgarrifosa i virtuosisme a punta pala per part de tots els components. Ritmes similars els que podrem veure en els altres temes, com a "Maidens Call" que com hem dit abans va patir una reedició respecte a l'EP que va fer que el tema soni molt més tècnic i professional, un tema sens dubte dels millors del disc. També els altres temes de l'EP han sofert un canvi bestial.

En general és un gran disc que recomanaria als amants del metall en general, per la seva varietat d'estils i execucions.

Un punt en contra d'aquest disc és el curt que em fa pel tema que part dels temes són trets de l'EP anterior de la banda i crec que això fa que el disc perdi una mica, però en general no esperava menys de aquesta gran promesa canadenca que ull, vénen trepitjant fort, segons tinc entès allà on van desplomen els fonaments de les sales.

Xavi Pascual
23/10/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.