SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Borealis - Purgatory (2015)

Borealis - Purgatory
Borealis logo
Canadà

Purgatory

Progressive Power Metal
AFM Records
2015


Temes

1. Past the Veil 05:15
2. From the Ashes 04:41
3. The Chosen One 04:18
4. Destiny 04:25
5. Darkest Sin 03:20
6. My Peace 04:39
7. Place of Darkness 04:07
8. Welcome to Eternity 04:42
9. Sacrifice 04:32
10. Rest My Child 04:31
11. Purgatory 04:00
12. Revelation 03:50

Formació

Baix: Jamie Smith
Bateria: Sean Dowell
Guitarres: Michael Briguglio
Teclats: Sean Werlick
Veus i guitarra: Matt Marinelli

Crítica

Primer llarga durada d'aquesta banda canadenca que poden donar molt que parlar ja que la música que practiquen té molts fans entre els quals m'incloc.

Entrant en paral·lelismes se'ls podria definir com uns Kamelot una mica més potents, amb unes guitarres rítmiques que donen força a la seva proposta de power metall melòdic, amb tocs progressius i que no renuncien a compondre bons sols en segons quines cançons.

És important ressaltar que el principal en aquest tipus de grups és la melodia que es recolza fortament en un preciosista ús dels teclats tremendament efectius, com en la inicial "" Past The Veil ".

També destacar els bons tornades amb sentiment i enganxosos que podem trobar en gairebé tots els talls, dotze en aquest cas i que mantenen un bon nivell. Podria destacar "From The Ashes" amb un duet femení francament bo, o la tremendament melòdica i enganxosa "The Chosen One", passant per la més progressiva i amb un excel·lent sol "Destiny", o la preciosa balada "Darkest Sense" amb un gran ús dels violins.

També m'ha agradat molt "La meva Peace" alguna cosa més rítmica i canyera, amb un dels millors tornades de tot el treball. Com veureu estic destacant per una cosa o altra tots els temes però és que cap d'ells m'ha deixat indiferent. Fruit del que dic el tenim a "Place Of Darkness" amb unes rítmiques fantàstiques i una altra part central per emmarcar (preciosa la part instrumental amb el sol i els violins de fons).

Aquesta gent no baixa el llistó en cap moment, a "Welcome To Eternity" podem trobar el que és la tònica general del disc altra bona melodia torna a un tema, que en aquest cas recorre a uns cors molt efectius en pla Nightwish o Within Temptation i que donen grandesa a aquesta composició, i amb un cantant que brilla amb força. M'encanta la seva veu una mica esquinçada i amb sentiment.

Atents a les potents i amb cert regust de death melòdic rítmiques de "Sacrifice" un altre gran tema, però és que la tripleta final tampoc té desperdici, des de la pausada i segona balada amb un altre excel·lent ús dels teclats, acústiques, i violins, lluïment del cantant inclòs i que dir del sol ¡¡¡¡tremend !!!! "Rest My Child" o la més fosca i canyera, no em canso de dir-ho, ¡¡¡¡m'encanta la base rítmica !!!!

I amb un altre efectiu tornada i que dóna títol a aquest fantàstic CD "Purgatory", per acabar amb la hipnòtica melodia que marca el tempo d'una cançó simplement perfecta en totes les seves àrees, des de la magnífica part central, passant per un gran sol i com dic unes excel·lents melodies que conformen aquest "Revelation" i que tanca amb fermall d'or, un altre dels millors CDs que he tingut el gust d'escoltar aquest any.

Bruno Molina
04/08/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.