SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Annihilator - Suicide Society (2015)

Annihilator - Suicide Society
Annihilator logo
Canadà

Suicide Society

Thrash Metal
UDR Music
2015


Temes

1. Suicide Society 03:50
2. My Revenge 05:06
3. Snap 04:54
4. Creepin' Again (Parasomnia) 04:16
5. Narcotic Avenue 05:19
6. The One You Serve 05:45
7. Break, Enter 05:47
8. Death Scent 05:11
9. Every Minute 05:00

Formació

Veu, guitarra: Jeff Waters
Guitarra: Aaron Homma
Baix: Cam Dixon
Bateria: Mike Harshaw

Crítica

Àlbum número 15 en la trajectòria d'aquesta banda d'inesgotable perseverança, una banda d'autèntic fan que ha sabut transmetre la seva honestedat en l'escena i això es reflecteix en els seus cds i els seus concerts. Poques bandes traspuen aquest sentiment de no estar a la primera línia de foc de les grans bandes internacionals i merèixer.

En Suicide Society ens trobem tots els elements que fan grans a aquests canadencs, línies melòdiques semblants a les que podem trobar a Megadeth, però tècnicament més elaborades, amb un Jeff Waters pletòric.

El disc s'inicia amb la cançó homònima del disc "Suïcidi Society", on ja es mostren els trets característics de la banda. És una cançó amb un videoclip d'àmplia reivindicació política, tornada cantable i tot molt "mosh" com no podia ser d'una altra manera.

"My revenge" ens recorda l'època daurada dels Metallica ochenteros, sobretot en la línia vocal. Val a dir que el disc ha estat íntegrament gravat per Jeff Waters exceptuant la bateria obra de Mike Harshaw, els últims cinc discos havien estat cantats per Dave Padden.

Més dura i lenta és el tercer tall, "Snap", fugint del thrash per endinsar-se en tendències més actuals, amb gran presència del baix en aquesta cançó.
"Creepin 'again" i "Narcotic Avenue" ens retroba amb els Annihilator més agressius, sent la segona un dels millors i més complets temes del cd.

"The one you serve" i Break, Enter "són les cançons amb més treball melòdic, amb riffs molt a l'estil Waters i gran duresa en la veu, sent aquesta molt destacable en totes les cançons.
Potser en aquest punt el cd es torna una mica monòton, no mancat de qualitat, però possiblement el fet que Jeff Waters hagi tingut un paper tan important en aquest disc faci que es repeteixin idees.

Aquesta sensació desapareix en l'última cançó Every Minute, que acomiada el cd amb tota l'energia de les cançons d'Annihilator i recorda Alison Hell, història del gènere i la seva gran cançó en directe.
Finalment, el cd és molt recomanable per a seguidors de la banda. En algun moment es pot fer repetitiu, i pot ser que amb una major participació de la resta de la banda s'haguessin sumat idees diferents, però és innegable el gran estat de forma de Jeff Waters, i per tant d'Annihilator.

Alf “Krápula”
07/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.