SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Jeff Healey - Heal My Soul (2016)

Jeff Healey - Heal My Soul
Jeff Healey logo
Canadà

Heal My Soul

Rock
Top Artists Promotion
2016


Temes

1. Daze Of The Night
2. Moodswing
3. Baby Blue
4. I Misunderstood
5. Please
6. Love In Her Eyes
7. Temptation
8. Kiss The Ground
9. All The Saints
10. Put The Shoe On The Other Foot
11. Under A Stone
12. It's The Last Time

Formació

Guitarres: Jeff Healey

Crítica

Es compleixen menys de quatre mesos des que el blues-rocker ja mort Jeff Healey púbic l'àlbum Heal My Soul, que coincidia amb el seu 50 aniversari. Per decisió de la seva dona en aquest disc ens trobem 12 temes nous gravats fa 15 anys.

"Heal My Soul" és un àlbum de cançons inèdites de l'artista, que veuran la llum 15 anys després de ser gravades. També representa algunes de les interpretacions més poderoses i apassionades que mai va gravar. Sota la supervisió directa de la Jeff Healey Estate, aquestes pistes van ser acuradament restaurades i portades a la vida posant en focus regals únics i especials de Jeff com a artista. La música a "Heal My Soul", capta a Healey en ple vol, mostrant el virtuosisme que va fer que aquest natiu de Toronto, fos un dels músics més respectats al món durant la seva breu vida.

Healey és recordat com un dels guitarristes més destacats dels últims 30 anys. Va perdre la vista durant la seva infància a causa d'un retinoblastoma, una forma rara de càncer de l'ull. En tocar la guitarra des dels tres anys, va desenvolupar una tècnica d'interpretació absolutament distintiva que el va ajudar a atreure l'atenció de la premsa especialitzada dese la seva adolescència.


En aquest disc es demostra com en altres discos de l'artista la seva capacitat de compondre fantàstiques cançons del millor Blues i Rock americà. El primer tema a destacar és I Misunderstood, un tema que recull molt bé el que recordem del Blues i Rock tocat per Jeff. Love In Her Eyes, recorda que no era només un virtuós del seu instrument sinó que era capaç de compondre temes amb passió i melodia.


All The Saints és una preciosa cançó composta en acústic que ens permet somiar i recordar molt bé com era Jeff i ja per acabar conclou amb el tema It 's The Last Time és la manera perfecta de donar per finalitzat l'àlbum i recordar a Jeff Healey.


Els temás més destacats de l'àlbum són:
I Misunderstood, Love In Her Eyes, All The Saints i It 's The Last Time.

Tommy Castagna
16/06/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.