SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Orion Child - A New Dark Apology (2010)

Orion Child - A New Dark Apology
Orion Child logo
España

A New Dark Apology

Power / Death Metal
Maldito Records
2010


Temes

1. A New Dark Apology 01:44
2. Slave Of the Dark 05:05
3. Out of the World 05:38
4. Faraway 05:39
5. Ilmariel 05:43
6. Dark Matter 05:37
7. Your Blood In my Hands 05:30
8. Nightmare 05:02
9. Eclipse 04:23
10. Revenge 05:48
11. Tragedy of Souls 06:11

Formació

Veus: Victor
Guitarra y voces guturales: Jones
Guitarra: Daedin
Baix: Mingo
Bateria: Jandro

Crítica

Des del nord, Biscaia, ens arriba Orion Child amb el seu primer disc A New Dark Apology, un debut ambiciós i molt treballat on s'entremesclen estils, pinzellades i detalls de diversos estils. En un intent per aconseguir que la barreja sigui reeixida sempre es corre el risc d'obtenir un so massa densa i complex que sigui difícil de digerir. Res més lluny de New Dark Apology, que a més ha estat guardonat com a Millor Àlbum Heavy l'any per als premis de la música independent que atorga UFI.

A New Dark Apology és sobretot Power Metall, un disc ràpid i ple de melodies però amb gran influència Death i detalls black que enriqueixen el disc sense fer-se pesat o massa sobrecarregat. Com peça exemplar del que ens trobarem al llarg del disc, després de l'habitual intro orquestral, Slave Of The Dark comença amb una entrada amb detalls black per enllaçar amb el so característic de l'àlbum, veus netes alternades amb les de Jones més agressives i guturals, però sense arribar a ser massa punyents, de manera que al públic que no sigui partidari d'aquest tipus de veus no s'arribi a sentir incòmode, guitarres ràpides amb detalls tècnics, una bateria que no deixa indiferent, molt treballada i formant part activa d'aquest disc i uns teclats excepcionalment integrats, acompanyant i prenent el protagonisme en la seva justa mesura sense arribar a estar excessivament com succeeix actualment en ja massa bandes, arribant a eclipsar el resultat final.

Temes ràpids i melòdics com Out Of The World, on Teresa Sánchez col · labora en el violí o Tragedy Of Soul es combinen amb peces més contundents com Your Blood In My Hands, amb la col · laboració de José Garrido (Arwen) o Eclipse i altres més lentes com Faraway, però totes elles amb un intent continu per buscar la melodia en les veus. He de destacar també Ilamriel amb la col · laboració en les veus d'Ana Gárcol (Koven).

A New Dark Apology va ser gravat als New Life Studios de Madrid i masteritzat per Mika Jussila en els estudis Finnvox de Finlàndia. El resultat ha estat un so més que bo. Un gran debut per Orion Child, un disc enganxós, que si bé necessita de diverses escoltes per poder gaudir a fons, des de la primera t'embriaga amb la seva energia i intensitat.

Sergi Arise "Hell"
28/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.