SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sad Eyes - ...And Another Week (2011)

Sad Eyes - ...And Another Week
Sad Eyes
Sad Eyes logo
España

...And Another Week

Death Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. Day 1. Monday
2. Day 2. Tuesday
3. Day 3. Wednesday
4. Day 4. Thursday
5. Day 5. Friday
6. Day 6. Saturday
7. Day 7. Sunday

Formació

Veus: Dave Rotten
Guitarra, bajo y Bateria: Santi Gzlez

Crítica

Avui ens centrarem en una banda del nostre país. Ells o ell, millor dit, són Sad Eyes, una banda formada per un únic component. Ell és Santi González i al costat de les veus de Dave Rotten (Avulsed) ens sorprèn amb el seu disc ".. And Another Week".

Un disc d'un Death metal molt directe, de fet hauria de destacar que a nivell personal m'ha agradat aquest treball, però si hagués de encasellar en algun lloc no seria capaç ja que a l'escoltar-noto influències des del Death més melòdic fins al Death més Brutal, així doncs que no m'atreviré a catalogar-lo.

El primer que ens sorprèn a tirar-li un ull a aquest CD és el títol i el nom de les seves cançons, la veritat és que no podria ser més idoni, ja que la seva Setlist es forma de 7 cançons cadascú amb un dia de la setmana, a primera vista em va semblar molt curiós aquest detall, però alhora molt aconseguit.

La veritat és que quan em van dir que havia de fer una Review d'una banda d'un sol component em vaig imaginar, que seria el mateix pastís de sempre en aquest tipus de bandes, totes les cançons iguals, una tècnica que mai acaba de millorar, i que al final vulguis o no, a la tercera cançó ja has apagat el reproductor perquè et va a esclatar el cap, per ser franc jo anava amb aquesta idea, però em va sorprendre moltíssim el fet que les composicions de Sad Eyes fossin dins del similar tan diferents, és un detall que l'oient valora molt i no que les cançons siguin una massa tallada en porcions i amb diferents noms.

Una altra cosa que em va sorprendre és que una sola persona pugui tocar (i enregistrar) el que són guitarres, baix i una bateria tan correctament i sabent deixar el seu lloc per a cada instrument com ara el final d'Wednsday amb un sol de baix (encara que veient el que fa amb les guitarres crec que ho podria haver fet més aconseguit, però ja està bé com està). Bé, on vull anar a parar és que normalment si toques un instrument en concret tindràs més preferència per ell en les teves cançons en ser un únic component, però això és una cosa que ha sabut veure i valorar Santi i ha deixat cada cosa al seu lloc, també comentar que la bateria no està gens malament. Una bateria amb algun blast entre les cançons molt fluida i canyera.

Deixarem d'elogiar el treball de Santi per una estona per felicitar Dave Rotten d'Avulsed per aquest increïble treball que ha fet en "... Another week" aportant unes veus fosques, potents i punyents.

Una veu que ha sabut adaptar-se a aquest projecte Death metal a la perfecció donant el millor d'ell mateix musicalment i la veritat, amb resultats impressionants.

La veritat és que dit tot això, poca cosa més em queda per dir sobre aquest treball de Sad Eyes. Per últim m'agradaria recomanar-lo a tota la gent que li agrada el Death metal cru, directe i amb algun que altre toc tècnic, un disc molt recomanable.

Kasky Svart Hans Legeme
22/11/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.