SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Book of Reflections - Relentless Fighter (2012)

Book of Reflections - Relentless Fighter
Book of Reflections logo
Suecia

Relentless Fighter

Progressive Power Metal
Lion Music
2012


Temes

1. Until the Day 04:44
2. Dance with the Devil 05:09
3. Angel Shed a Tear 04:13
4. Bleeding Dry 05:35
5. Rise Up! 04:42
6. Crashing Through 04:12
7. Somewhere Else to Be 05:29
8. Gates to Oblivion 06:28
9. Keep Us Afloat 04:36
10. Without My Angel 04:45

Formació

Veu: Markku Kuikka
Veu: Carsten "Lizard" Schulz
Baix: Guitarra y teclados: Lars Eric Mattsson
Bateria: Christer Jansson

Crítica

Book Of Reflections han editat el passat 2012 el seu tercer treball . Després de sis anys d'espera des de la seva anterior disc Chapter II : Unfold The Future , els suecs s'han ficat de nou en la producció d'un nou treball .

No són uns xavals que es fiquen en una banda , amb diversos anys i bandes a les seves esquenes el que s'espera d'una banda així és un treball d'alçada , la resta quedarà per sota de les nostres expectatives .

El primer que em crida l' atenció és la portada . Ja sabeu que per a mi una portada és gairebé mig disc , almenys és el primer que veiem i en part culpable de donar-los una oportunitat per ser escoltats . Per a mi aquesta és el primer escull que un bon disc ha de superar . I aquest el supera amb escreix . Portada de fantasia que ve que ni pintada a aquest disc de power progressiu .

Musicalment tenim un diamant en brut ... en brut perquè Book Of Reflections no és una banda excessivament coneguda ... La veritat és que jo no els tenia controlats i la sorpresa ha estat majúscula . Power metal progressiu , però de nivell . Cada tall d'aquest disc té grans riffs i unes composicions d'alt nivell . De les veus s'han encarregat Markku Kuikka en els temes parells i Cartsen " Lizard " Schulz en els imparells , compleixen àmpliament amb el seu treball , sense arribar a cotes inhumanes . Senzillament tenim un molt bon treball vocal que combina perfectament amb la música . El disc gairebé en els seus totalitat em recorda als primers anys de Kamelot . Power metal melòdic amb detalls tècnics preciosos que t'arriben dins teu .

Des del primer tall del disc " Until The Day " ja t'adones que estàs davant un gran disc , un tema imparable de power suec que no et deixa indiferent, rematant de cap i sense poder controlar els peus que es posen a seguir el ritme i . .. com no ... apareix l'air guitar ... no ho pots evitar . Si fins les balades , que no les porto molt bé ... es deixen escoltar ... ¿ Un tema lent en el segon tall ? Doncs fins queda bé !

" Dance With The Devil " té uns riffs bruatles ... igual que " Angel Shed A Tear " ... podria afegir aquí tots els temes .

Un tema que m'agrada especialment i em recorda al Siege Perilous de Kamelot és " Bleeding Dry " les melodies instrumentals són d'orgasme auditiu ...

Un gran disc que t'arriba a l'ànima des de la primera escolta i que va guanyant força en cada reproducció ... senzillament genial .

Sergi Arise "Hell"
03/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.