SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Axehammer - Marching On (2012)

Axehammer - Marching On
Axehammer
Axehammer logo
E.E.U.U.

Marching On

Power / Heavy Metal
Pure Steel Records
2012


Temes

1. Walk into the Fire 04:06
2. The Dragons Fly 05:19
3. Swing the Steel 04:31
4. Midnight Train 04:00
5. Fire Away 05:20
6. Demon Killer 04:21
7. Cemetary 07:24
8. Flesh Machine 04:13

Formació

Veus: Kleber Mandrake
Guitarra: Jerry Watt
Baix: Horacio Colmenares
Bateria: Joe Aghassi

Crítica

Els americans Axehammer han llançat al setembre el seu segon treball de llarga durada Marching On, ni més ni menys que set anys més tard que l'anterior disc.

La història de Axehammer es remunta a 1981 quan es van formar a Los Angeles, després de gravar dos demos als vuitanta no va ser fins a 1998 quan van editar el seu primer treball, un EP titulat Lord Of The Realm. I de nou una aturada de set anys fins a l'edició de Windrider, el seu fins ara únic LP en 2005.

Speed / power metall en tota regla ... amb influències clàssiques és el que ens ofereixen Axehammer, un so molt dels vuitanta, guitarres doblades, puntejos interminables, mutejats galopants, riffs ràpids i intensos, doble bombo a discreció, veus agudes ... 100% speed metal!

Des de la primera escolta les influències de bandes com Jag Panzer o Iron Maiden són ineludibles, però si a alguna banda em recorda aquest treballa, fins i tot en la manera com està gravat és als també americans Riot, concretament en el seu disc Thundersteel. Des de la primera escolta, el primer tema, el primer segon ... el disc emana a Thundersteel, per cert, tot un clàssic al power / speed metal americà.

En quant als temes podem destacar "Walk Into The Fire", "The Dragon Fly" o "Swing The Steel" com a màxims exponents de l'speed metal del disc, encara que bé és cert que tots podrien ser aquí ... "Midnight Train" amb unes veus agudes sostingudes que no tornen a recordar aquest mític Thundersteel o "Demon Killer" els riffs podrien estar rubricats pels Maiden dels bons temps.

El disc està produït per Bill Metoyer que ha treballat com bandes com Slayer, Sacred Reich, Omen, o Fates Warning. Tot i això el so no acaba d'estar del tot correcte, sona una mica mancat de cos, de consistència, molt agut. Em recorda a enregistraments dels vuitanta, si era això el que es buscava, correcte, però es podria millorar. D'altra banda, dóna gust escoltar una gravació on el baix aquest tan present que es perceben les percussions de les seves cordes.

Un disc que farà les delícies dels fans del power americà i de mítiques bandes com Riot o Jag Panzer, per a ells, un treball imprescindible.

Sergi Arise "Hell"
01/02/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.