SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hatesphere - Murderlust (2013)

Hatesphere - Murderlust
Hatesphere logo
Dinamarca

Murderlust

Thrash / Death Metal
Massacre Records
2013


Temes

1. Murderlust 03:20
2. Pandora's Hell 04:05
3. Fear Me 06:07
4. The Violent Act 04:29
5. Punishable by Death 03:47
6. In Process 03:22
7. Iconoclast 03:55
8. Darkest of Forces 04:29
9. Refill the Chest 04:31
10. Assassin 03:58

Formació

Veu: Esben "Esse" Elnegaard Kjaer Hansen
Guitarra: Peter "Pepe" Lyse Hansen
Guitarra: Jakob Nyholm
Baix: Jimmy Nedergaard
Bateria: Mike Park Nielsen

Crítica

Vuitè treball dels danesos Hatesphere , sota el títol Murderlust , des de la seva formació allà pel 2001 . Disc que arriba de la mà del segell germànic Massacre Records .

Personalment no és una banda massa coneguda malgrat la seva extensa discografia , però després d'haver fet una escolta , aquest vuitè disc no suposa cap canvi radical respecte als seus anteriors treballs , és un disc que segueix els passos marcats pel seu antecessor The Great Bludgeoing on canviar de cantant ".." .

¿ Que ens trobem en Murderlust ? Una cosa que està molt en voga en els últims anys , Thrash Metal en estat pur , amb el so actual , però Hatesphere mamen el seu so dels 80 i 90 , un thrash metal descarat i tosc , com l'original , res filtrat pels moderns sons més core i industrialitzats d'algunes bandes . Riffs afilats i ràpids , plens de mala llet . Si hagués de referenciar amb alguna banda d'aquells temps , la que més em ve al cap és Sepultra , i Anthrax .

És el típic disc que no pot disgustar un fan de l'estil , t'enganxa i automàticament teus peus comencen a colpejar aquest doble pedal fictici que tots tenim sempre a mà quant escoltem temes elèctrics .

També tenen influències stooner i sobretot death , sense arribar a ritmes extrems , sempre filtrat per aquest so directe del thrash americà. També es poden trobar detalls més foscos en alguns temes .

Si busquem entre els talls que més m'han cridat l' atenció podem esmentar " Fear Em" que comença lenta , amb una intro , però va a cavall entre el thrash més punyent i el pesat stooner , marca de la casa d' Hatesphere , un tema amb passatges foscos que es distancien d'aquest so thrashero , però que no triguen a recuperar . " The Violent Act" , " Darkest Of Forces " o " Punisable By Death " temes 100% thrash , que et pots imaginar com deuen ser en directe , pura adrenalina . " Relief The Chest " ens rebaixa una mica l'adrenalina , però guanyant en contundència , de nou més presència stooner , amb riffs que personalment m'han agradat , canvis d'intensitat freqüents . Un dels meus temes preferits si deixem de banda que no és un dels més enèrgics . " Assassin " una versió de Muse , és un bon exemple d'injecció d'adrenalina , bateries abassegadores en un tema curt , com algun més del disc , però d'allò més brut del disc .

El disc tanca amb un tema en directe , "500 Dead People" , una bona mostra del que és la banda sobre els escenaris .

Si t'agrada en thrash de tota la vida que es grava en l'actualitat, aquest disc està fet a mida per les teves orelles .

Sergi Arise "Hell"
19/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.