SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Inhospit - Sacrifice 666 (2014)

Inhospit - Sacrifice 666

Warning: getimagesize(pics/band/inhospit.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 183

Warning: Division by zero in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 188
Inhospit
Inhospit logo
España

Sacrifice 666 (Demo)

Black Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Dark blood in my veins
2. Sacrifice 666
3. Crits d´infant
4. The End (outro)

Formació

Veu, guitarra: Albert Sar
Baix: Miquel Balgrist
Bateria: Dario Gar

Crítica

Des de Barcelona arriba a les meves mans un nou projecte musical, Inhospit, creat fa tot just un any i que acaben de presentar el seu primer treball. Sacrifice 666 és una primera Demo, una carta de presentació per poder posar so i catalogar en la nostra discoteca mental.

Moltes vegades he comentat l'efecte que em produeixen les portades en afrontar un nou disc. Ja quan anàvem a les ja poques botigues de discos que encara aguanten, el primer que buscava era la portada més suggerent. I en aquesta nova era digital, segueix succeint igual. Quan t'arriba una feina el primer que intento veure en aquest ordre és logo, portada i imatge de la banda per fer-me una idea del que tinc davant. La imatge és gairebé un 30% del valoro és un disc.

En el cas de Inhospit i la seva Sacrifice 666, la portada em descol·locar bastant, no sabia que em trobaria dins, el títol suggereix black metall, però la seva senzillesa no albergava esperances ... Per sort, imagino que es tracta d'una demo han preferit invertir en so que no deixar-se els diners en una bona portada que flojee de so.

Dins Sacrifice 666 trobem un death / black amb detalls clàssics molt potent i cru. Cru seria l'adjectiu que millor li ve a aquesta demo. Temes potents i devastadors però amb un so molt cru i afilat. Això va ser el que em va llançar a acceptar aquesta review, que no es tracta d'una banda de black / death típica, estil que no em sento còmode revisant ja que no estan dins de les meves preferències. En canvi el so que han logardo Inhospot té prou personalitat com per fer d'alguna cosa fosc i agressiu cosa molt atractiu.

Sacrifice 666 arrenca amb "Dark Blood IN My Veins" amb una intro tremenda a força de teclats foscos que et van ficant en escena perquè les guitarres caiguin sobre tu de forma aclaparadora i amb riffs afilats i pesats. La veu és un dels detalls més a tenir en compte. Esquinçada i sagnant, molt black, però sense guturals extrems, molt personal. En aquest cas, la lletra va canviant del català a l'anglès.

"Sacrifice 666" és el tema més fosc del disc, amb una bateria aclaparadora, típica de l'estil, però no per això menys destacable. Un tema agressiu i fosc, el més black de la demo.

"Crits d'Infant" torna a reprendre el català com a idioma. Les guitarres afilades com fulles tornen a marcar la pauta d'aquest tall amb el permís de la percussió que en tot el treball està imparable. Heavy mezlcado amb foscor ... una fórmula d'èxit assegurat.

Sense der un fan dels estils extrems, Sacrifice 666 m'ha omplert, no s'ha fet pesat, tot el contrari. Han estat escoltes en què els tres temes, el quart és una outro, m'han enganxat aconseguint el que tot músic busca, que les seves composicions arribin a l'oient. ¡Meta aconseguida! Caldrà esperar a veure el que són capaços de fer quan s'endinsin en el primer disc, però la cosa promet.

Sergi Arise "Hell"
01/09/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.