SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Atrexial - Souverain (2017)

Atrexial - Souverain
Atrexial logo
España

Souverain

Black / Death Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Enthronement 01:50
2. The Hideous Veil of Innocence 04:01
3. Under the Scourge of Lamashtu 05:10
4. Catharsis Through Torment 03:44
5. Unmerciful Imperial Majesty 05:45
6. Illuminatur 05:42
7. The Ominous Silence 06:33
8. Ascension 02:21
9. Shadows of the Nephilim Throne 06:32
10. Trinity 05:12
11. Souverain 05:58
12. Eternal 02:29

Formació

Veu/Guitarra: Louen
Veu/Guitarra: Naga S. Maelström
Bateria: Labelua

Crítica

Atrexial és un grup que inicialment va ser format per Naga S. Maelström, membre de la banda de death metall Human Carnage. Més endavant, Louen (Nyctophobia) i Labelua (Abrahel) es van unir a la banda, la formació ja està pràcticament al complet. Després de 2 anys d'intens treball, han finalitzat Souverain, l'esperat disc debut d'aquesta experimentada banda.

El disc comença amb una introducció instrumental sinistra i ocultista que augura una cosa molt més brutal i fosc. Tot seguit, el primer tema després de la introducció comença progressivament amb una melodia de guitarra i al poc temps canvia radicalment per donar pas a guitarres més estridents i a una bateria veloç i arrasadora. Un so ben cuidat, estructures ben definides i un sol de guitarra ens fan veure en quina direcció anirà encaminat la resta del disc.

El disc continua amb tralla per un tub. Riffs agressius i una bateria ben veloç. Deixen escassos segons de descans amb algunes melodies de guitarra fosques que poc després són acompanyades de violents blast beats. Després de cada descans d'intensitat instrumental, sempre tornen a la càrrega amb molta potència. S'agraeix de nou la presència d'un bon sol de guitarra i la varietat general de riffs i registres vocals.

En alguns fragments dels temes observem que aquests temes es relaxen per donar protagonisme gairebé absolut a una línia independent de baix i a una bateria més tècnica amb l'ús freqüent dels plats.
Després d'un tema amb veus de fons notòries que donen suport adequadament a la línia vocal principal i que ha finalitzat amb passatges atmosfèrics sinistres, arribem a la meitat del disc amb un tema del qual aparença inicial tranquil·la enganya completament. Poc després d'aquesta sinistra intro comença el que més endavant es torna el tema més desesperant i trallero de tot el disc. Els extrems riffs melòdics i agressius juntament amb blast beats a una velocitat encara més gran i unes veus punyents et sumin en un agònic vòrtex sense esperança del que res ni ningú està fora de perill.

El disc continua i arribem a un relaxat interludi principalment a piano que ens avisa que el final encara no ha arribat i alguna cosa realment fosc encara està per arribar. Després d'això, vam arribar a un tema més lent que els anteriors però molt més contundent, encara que aquesta velocitat acaba recuperant-se en alguns punts.
Quan crèiem que ja havien jugat totes les cartes, vam arribar, després de diversos temes més, al penúltim tema. Un tema amb un començament poderós que ràpidament passa a riffs ocultistes i a una combinació de diferents registres vocals alternats i dobles veus que sorprenen prèviament als punyents riffs posteriors. Una total exhibició de poder fosc, veloç i contundent que preparen un final merescut al disc.

Finalment arribem al outro. Un passatge fosc i depressiu amb veus polifòniques i piano que ens dóna a veure que tota esperança ha estat consumida pel caos i la desesperació i tot ha acabat. Souverain ha arribat a la seva fi.

Sens dubte, estem davant d'una obra plena de varietat compositiva ben meditada que ha donat lloc a un grandíssim debut al nivell de músics amb anys d'experiència com ells. Melòdic, agressiu, contundent, trallero i virtuós són alguns dels adjectius que, en conjunt, descriuen a aquesta gran obra. Atrexial ha complert amb escreix les expectatives dels oients que l'esperaven amb ànsies. Aviat completaran la seva formació i començaran a anunciar dates per a la presentació. Això només és el principi.

Juan Carlos Mellado
10/04/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.