SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hyban Draco - Storms of Desolation (2017)

Hyban Draco - Storms of Desolation
Hyban Draco logo
España

Storms of Desolation

Black / Death Metal
Winter Demons
2017


Temes

1. Rivers of Flesh
2. Dark Sides in Heaven
3. A long Path
4. Mortal Remains
5. Flames of Times
6. The Falling Madness
7. Nowhere Lights
8. Temple of Doom

Formació

Guitarres i Veu: Hyban Sparda
Guitarres: Cristhobal
Baix: Logan
Bateria: Miki

Crítica

La banda de Tarragona Hyban Draco ve practicant el seu particular Black / Death Metal des que fa uns deu anys Hyban Sparda començarà aquest camí com un projecte en solitari. Després de editar les donem A Prophecy Of Insane l'any 2007 i Infernal Glory l'any 2008. Hyban Draco llancen el seu primer LP Frozen Whispers en l'any 2010. En 2017 editen Storms of Desolation, el seu quart LP, un treball on, ja com banda, aquest conjunt de músics decideix fer un pas més i esquinçar els seus instruments un cop per mostrar-nos com es fa Metall Extrem a la península.

El tema que obre el disc es titula "Rivers of Flesh", una intro atmosfèrica carregada de densitat i veus angoixants. Un tema de clara influència Black Metall Underground que ens recorda a bandes com a Unanimated o Dissection. El segon tall es titula "Dark Sides in Heaven", moment on la banda trepitja l'accelerador i executa una melodia propera al Thrash Metall de la vella escola. Una cançó on la base rítmica elaborada per Logan i Miki manté la tensió de la composició recordant-nos a grans temes de bandes com Sacramentum o els suecs Witchery. Destaca el sol melòdic de guitarra. Definitivament, del millor de l'àlbum.

"A long Path" és el tercer tema del disc. Una altra oportunitat per escoltar un tema ple de força i ràbia. Una cançó que ens transporta potser del metall extrem dels anys 90. Una cançó amb clares influències del metall Undergroud escandinau. Canvis de ritme intensos i riffs estripats, demostren que Hyban Draco és una banda amb molt potencial creatiu i que el millor d'aquesta banda encara està per arribar.

Estem davant vuit extenses pistes que porten Storms Of Desolation fins a una mica més dels cinquanta minuts, i on són capaços de barrejar influències de DEATH amb WATAIN a amb "Mortal Remains" surt a flotació les influències del Death Metal més salvatge influenciat per bandes com Death o Obituary. El mateix passa amb "Flames of Times", que sembla continuar amb l'esquinçament iniciat amb el tema anterior. Composicions complexes i atmosfèriques, plenes de passatges i canvis de ritme on Miki a la bateria destil·la Blast Beat d'una manera espectacular.

"The Falling Madness" és el sisè tema del disc. Moment en què la banda torna a mostrar-nos la seva faceta més Blacker. El doble bombo torna a ser el gran protagonista de la melodia. La veu de Hyban Sparda en aquest tema mostra una capacitat vocal i com pot estar a l'altura d'un disc d'aquesta qualitat. Brutal.

"Nowhere Lights" és un tema ple de tècnica. Una cançó que beu directament del metall extrem més tècnic de bandes com els holandesos Pestilence. Guitarres doblades en un dels millors temes de l'àlbum. "Temple of Doom" és el tema que tanca el disc. Un gest de complicitat musical al Doom Metall a través d'un tema, que com és habitual en ells, està carregat de canvis de tempo i estructures.

Hyban Draco ens porta un treball de gran qualitat de Death / Black Metal sent una clara aposta pel Metall Extrem i un pas ferm en la seva carrera musical. Un disc honest i coherent ple de matisos i atmosferes. Molt recomanable.

ZorroLoko
25/01/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.