SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Blind Guardian - Beyond the Red Mirror (2015)

Blind Guardian - Beyond the Red Mirror
Blind Guardian logo
Alemania

Beyond the Red Mirror

Progressive Power Metal
Nuclear Blast
2015


Temes

I. The Cleansing of the Promised Land
The Ninth Wave" – 9:28
Twilight of the Gods – 4:50
II. The Awakening
Prophecies – 5:26
At the Edge of Time – 6:54
III. Disturbance in the Here and Now
Ashes of Eternity – 5:39
IV. The Mirror Speaks
Distant Memories – 5:51
V. Disturbance in the Here and Now (Reprise)
The Holy Grail – 5:59
VI. The Descending of the Nine
The Throne – 7:54
VII. The Fallen and the Chosen One
Sacred Mind – 6:22
Miracle Machine – 3:03
VIII. Beyond the Red Mirror
Grand Parade – 9:28
IX. Damnation
Doom – 5:48

Formació

Veus: Hansi Kürsch
Guitarres: André Olbrich
Guitarres: Marcus Siepen
Bateria: Frederik Ehmke

Crítica

"The Nine Wave", tema que obre la llauna del següent àlbum, d'un dels déus del Power Metall, més d'un ja sabreu de qui estic parlant, perquè si no és així, és de Blind Guardian, que el passat 30 de gener van treure el seu desè segon disc anomenat "Beyond the Xarxa Mirror", el qual també presentaran a Barcelona el proper 18 d'abril a la Sala Razzmatazz.

Una proposta arriscada la d'aquest disc, com en moltes bandes de renom i llarga carrera sempre trobem canvis de rumb que no sempre poden agradar, però aquest disc manté en tota la seva esplendor l'essència de Blind Guardian i no només això sinó que la millora fent- recordar diferents àlbums de la seva carrera a cada tema que escolto. "The Nine Wave", com he apuntat és un tema que ens endinsa de ple en el disc, amb molts canvis de ritme i ambient començant per un rotllo molt orquestral i futurístic que va progressant fins a entrar de ple en uns ritmes contundents típics de la banda, amb una barreja de cors esplèndida.

El següent tema el coneixereu perquè va ser el single llançat per donar a conèixer la proposta de estigui. "Twilight of the Gods", un tema molt potent i alhora amb una èpica magistral, juntament amb uns cors enganxosos.

Seguint l'escolta de l'àlbum trobem temes com "Prophecies", "Ashes of Eternity", "The Holy Grail", "The Throne" o "Sacred Mind", els quals contenen ritmes enganxosos i em fan recordar antics discos del grup, cosa que agrairan molt els fans incondicionals.

Entre aquests temes, n'hi ha un estel per a mi que no he esmentat, aquest porta el nom de l'antic àlbum "At the Edge of Time", un tema que doni inici a fi sembla una maleïda obra, amb passatges èpics i magistrals que posarà a més d'un els pèls de punta.

Arribant al final, no podia faltar una balda al més pur estil "Queen", amb només un piano i les veus fan delícies, amb tocs i veus magistrals, aquest tema es diu "Miracle Machine". Com a finalització del disc i donant passi l'últim tema anomenat "Grand Parade", típic tema, del disc està acabant però abans hem de donar tot el que ens queda per poder deixar el llistó encara més alt, i de fet ho han executat a la perfecció, tema molt ben triat per acabar aquesta obra mestra anomenada "Beyond the Xarxa Mirror" i és que aquest disc, a simple vista oa la primera escolta potser no aconseguiu extreure tota l'essència, però després d'unes quantes escoltes la meva opinió sobre el disc ha anat millorant, fins a fer que cada un dels temes, aconsegueixi posar-me la pell de gallina en algun moment. Un disc amb riffs, bateries, veus i canvis de ritme magistrals, sembla que Blind Guardian hagin rejovenit i tinguin la mateixa potència que demostraven en els primers àlbums, on més podem notar això és en la veu del seu frontman Hansi, per les veus agressives i potents que deixa anar gratuïtament sense adonar-nos, una veritable Masterpiece aquest àlbum.

Xavi Pascual
17/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.