SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Alea Jacta - Enter The Chaos (2010)

Alea Jacta - Enter The Chaos
Alea Jacta logo
España

Enter The Chaos

Thrash Metal / Metalcore
Autoproducido
2010


Temes

1. Intro
2. Fire
3. Tears In Silence
4. Writing On The Walls
5. Enter The Chaos
6. Duality
7. Finalizo

Formació

Veus: Javier Alfonso
Guitarra: Alejandro Montelongo
Guitarra: Jaime Palou
Baix: Juan A. Suarez
Bateria: Juan C. Alfonso

Crítica

Des de les Illes Canàries Alea Jacta ens envien el seu nou EP, Enter The Chaos, gravat el passat 2010. El Trash Metall influenciat pel Metalcore és l'estil de Alea Jacta, riffs directes, contundents, que entren molt bé i sense grans virtuosismes, amb un so molt clàssic del trash dels 90 barrejat amb tocs més actuals són els elements més característics.

El disc consta de sis temes més d'una intro que obre el disc, després d'ella la descàrrega comença amb el tema Fire, una barreja de trash i metalcore, sempre amb predomini del primer, riff repetitiu, però enganxós i un ritme ràpid, però amb moment melòdics. Un tema amb molt sabor als noranta. Tònica que es repeteix en el segon tema, Tears In Silence, amb unes veus punyents per part de Javier que sonen potents i plenes d'una barreja d'ira i dolor.

Writting On The Walls suposa un canvi notable respecte als dos primers talls, un so més fosc, amb veus netes que dóna pas a una acceleració de tall molt clàssic per abordar un bon sol i de nou et torna a embarcar en la foscor. I arribem a un dels dos grans temes d'aquest treball, Enter The Chaos, Trash metall de tota la vida amb veus agressives, tornada enganxosa ... un tema perfecte per al directe que entra molt bé i no trigues a sacsejar el cap. Duality amb un so més modern i agressiu ens porta a l'únic tema en castellà, Finalitzo, que fa el mateix amb aquest EP. Més de set minuts, el tema més llarg amb diferència del disc. De nou un so de Trash, un tema amb canvis de ritme i guitarres molt enganxoses, grans riffs, no per la seva complexitat sinó per ser senzills però eficaços per captar l'oient. I no oblidem el final, passant del trash metall agressiu a un metall d'allò més clàssic. Un gran tema sense lloc a dubte.

Enter The Chaos és un més que bon debut per Alea Jacta, un EP de sis temes que malgrat no ser grans temes complexos ni virtuosos compleixen amb la principal premissa d'un grup, arribar a l'oient i no deixar indiferent.

Sergi Arise "Hell"
14/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.