SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Eternal Psycho - Your Demons Are Real (2019)

Eternal Psycho - Your Demons Are Real
Eternal Psycho logo
España

Your Demons Are Real

Industrial Metal
Autoproducido
2019


Temes

1. Sea Of Madness
2. Typical Of Me
3. Dirty System
4. Deep Sorrow
5. Infected
6. My Demons
7. Crom
8. Zombie Attack
9. Do You Believe In Yourself?
10. Tonight
11. See The Light

Formació

Veu: Beka Bioskes
Sampler, programació, guitarra rítmica i veu: Lucky
Bateria i percusió: Anono
Baix i cors: Tomy
Guitarra solista: Jorge

Crítica

Eternal Psycho és una banda de Metall Industrial que neix a Madrid marcats per clares influències de l'metall melòdic on les harmonies i els samplers construeixen un so d'identitat pròpia. Amb Your Demons are real, la banda debuta al panorama de l'metall estatal per la porta gran. Un conjunt de temes inspirats per bandes com Ministry, Fear Factory, o els primers temes d Marilyn Manson que no deixarà indiferent a cap seguidor d'aquest so pesat.

El disc l'obre Sigui Of Madness, una intro electrònica que serveix d'introducció a tot un univers sonor psicòtic. Amb Typical Of Me, arrenca la bogeria. Tema triat com single de presentació del disc, es caracteritza per unes guitarres contundents, on les veus netes i guturals, esquincen la melodia, compas després compas, al llarg d'un veritable espiral de sons, a el més pur estil Nine Inch Nails.

Amb un so més proper a l'Metall Industrial, vam escoltar temes com Dirty System, o Infected, cançons idònies com a part de la banda sonor d'un veritable apocalipsi zombi. Cançons on podem valorar la capacitat d'aquesta formació per crear atmosferes tenses, carregades d'angoixa i desolació. El treball en les bases electròniques són superbes. Reconec que el Metall Industrial no és el meu fort, però reconec que Eternal Psycho saben posar cada seqüència al seu lloc.

Amb Deep Sorrow vam arribar a la cambra tall d'aquest àlbum, i amb això vam escoltar un mig temps lent i pausat, que difereix clarament de tot el que veníem escoltant fins al moment. Cort on els veritables protagonistes són els passatges harmònics creats pels teclats i la veu.

Amb Crom i Zombie Attack ens trobem dues cançons instrumentals seguides, cosa que, a priori, em descol·loca una mica. En Crom escoltem un interludi que musicalment difereix de el so industrial a què ens tenia acostumats la banda. Però amb un gran treball en les harmonies vocals. Zombie Attack però, ens mostra el so pur i dur de Eternal Psycho. Un tema instrumental totalment trasbalsat. El so pesat contínua en Do you belive in yourself? Una altra vegada més, el llegat de Trent Reznor i els seu es fa més patent que mai. Personalment, un dels millors talls d'aquest disc, cançó capaç de recopilar tot allò que tenim al cap cada vegada que pensem en el Metall Industrial.

Després d'escoltar Tonight, un altre dels grans moments del disc, vam escoltar See the light, tema final d'aquest àlbum. Cançó on les veus guturals de Lucky absorbeixen per complet tot l'espectre sonor, canviant totalment la textura de el disc. El fermall perfecte per donar per conclòs aquest treball.

Eternal psycho debuta amb un disc a l'alçada de moltes produccions de caràcter internacional, ho fan amb magnificència i amb una producció de gran qualitat. Una veritable oportunitat per escoltar sons frescos dins de l'escena de l'Metall Industrial, més enllà dels clàssics citats.

ZorroLoko
28/07/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.