SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hiranya - Breathe Out (2019)

Hiranya - Breathe Out
Hiranya logo
España

Breathe Out

Metalcore / Melodic Death Metal
Blood Fire Death
2019


Temes

1. Iemon
2. Far Away
3. Conformism
4. Transparency
5. Shot
6. Harpy
7. Insanity
8. Ángel
9. Anger
10. Oiwa

Formació

Veu: Sara
Guitarra: Johnny W.
Guitarra: Dani
Baix: Jio
Bateria: Carlos Vivas

Crítica

La banda madrilenya de Metall Alternatiu i Metalcore Hiranya ens presenten la continuació del seu àlbum de 2016, anomenat "Breathe In". A manera d'assoliment lògica, han titulat al seu segon treball Breathe Out, obra on aquests músics han sabut donar un sòlid pas més en la seva carrera, construint 10 talls capaços d'articular a la perfecció la melodia amb l'agressivitat més desenfrenada.

Lemon obre aquest treball, un tall que a manera d'intro, ens dibuixa el mapa mental del que ens trobarem al llarg d'aquest àlbum. Una lleugera obertura cap a la brutalitat sonora de Far Away, el segon tema del disc. Un tall on el metall més salvatge, heretat de grans bandes de la dècada dels 90 com Pantera, rugeix amb una sonoritat pròpia i el treball superb del coll de Sara. Un huracà vocal capaç de dominar els sons guturals a la perfecció.

Amb Conformism, arribem al tercer tema. Moment on la veu melòdica inunda tota la producció. Una cançó que s'allunya del que hem escoltat fins ara, introduint sons electrònics en una proposta diferent, on la banda no perd ni una mica de personalitat i identitat. Els elements electrònics són més presents fins i tot en Transparency. Una cançó totalment experimental, capaç de mostrar la versatilitat musical d'aquesta formació. No és del millor de l'àlbum, però sens dubte, mostra el potencial d'una banda en creixement.

Shot és el cinquè tall de l'àlbum. Amb el vam arribar a la meitat del disc i al seu torn, reprèn tot el potencial rítmic de la banda. Una base rítmica pesada i densa, acompanyat d'una instrumentació fosca i marcada per la seva intensitat, contrasten amb el treball vocal de Sara, un cop més. Un dels grans moments del disc. El segueix Harpy, un tall que compta amb una tornada que malbarata energia i melodia. Sens dubte, la banda sap jugar amb l'agressivitat extrema i les harmonies complexes i saben treure-li partit a això. Formula que s'anirà repetint en el següent tall Insanity.

Amb Àngel, la ràbia es desprèn des del primer instant de la seva escolta. Una cançó molt intensa marcada pels canvis de ritme i la seva producció supèrbia. La tasca de les guitarres és excel·lent, acompanyats sempre de la gran pegada de Carles Vives a la bateria. Un tema estretament lligat, en el musical a Anger. Un tema que fa olor de directe, i que probablement sigui el major exponent d'aquesta formació. Tancant aquest àlbum escoltem Oiwa, instant on el nivell d'intensitat baixa lleugerament per mostrar-nos un altre tall més on la melodia prima sobre la ràbia i l'agressivitat.

Hiranya ens presenta amb aquest àlbum un conjunt de temes sòlids que naveguen entre els riffs estripats i la melodia, on el seu vocalista, Sara, destaca de manera considerable com una jove promesa del Metall en aquest país. Un disc interessant idoni per a tots aquells seguidors del metall que va sorgir a finals de la dècada dels 90.

ZorroLoko
23/04/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.