SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Morphium - The Fall (2021)

Morphium - The Fall
Morphium logo
España

The Fall

Nu Metal / Metalcore
Art Gates Records
2021


Temes

1. Dance Of Flies
2. The Truth
3. Parasite
4. Everybody Is Dead In This House
5. Burn My Skin
6. Insorcism
7. Blacksoul
8. My Apocalypse
9. Something Dead Inside
10. Past
11. Tired
12. The Fall

Formació

Vet: Alex Bace
Guitarra: Javi Delgado
Guitarra: James Lamb
Baix: Sergi Rivera
Bateria: Sebas Limongi

Crítica

Morphium ens porta amb "The Fall" el quart àlbum de la seva carrera. Un treball publicat a través de l'segell Art Gates Records. Un treball discogràfic d'alt nivell capaç de transmetre el desgast i les dificultats d'un any intens, que la banda ha sabut perfilar fins mostrar-nos una obra magistral. Amb aquest nou treball, Morphium ens porta molta maduresa, cosa que pot venir de la mà de les noves incorporacions, un relleu en les guitarres, baix i bateria que sens dubte mostren un pas més meditat d'una banda amb gran projecció.
L'àlbum l'obre "Dance Of Flies", un tema dens i fosc capaç d'arrossegar-nos a una atmosfera densa on la veu d'Alex Bace ens convida cap als passatges més foscos de la música. Un ritme pesat i contundent marca el tempo d'un tema agressiu, sense perdre de vista els aspectes melòdics més creatius. El segueix "The Truth", segon tall d'aquest treball on Morphium segueix amb la seva particular proposta, on les atmosferes més agressives acompanyen a la multitud de registres vocals d'Alex. Un tema de Death Metal melòdic de gran nivell.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula "Parasite" una cançó més melòdica sense perdre de vista la ràbia que una banda d'aquest calibre és capaç de transmetre. Una cançó que ens recorda a bandes com Children of Bodom o Insomnium. A "Everybody Is Dead In This House", l'agressivitat i l'energia prenen tot el protagonisme. Una veu gutural i unes guitarres molt distorsionades ens atrapen des del primer segon d'aquest tema.

El sisè tall de l'àlbum es titula "Burn My Skin", en aquest tema col·labora Mara Lisenko, vocalista de la banda letona de metall Karmafree. En aquesta cançó escoltem una aposta vocal arriscada i plena de matisos. Del millor de l'àlbum. Tota una posada musical que fan d'aquest tall, el millor de el disc. El segueix "Insorcism" un altre veritable obús sonor on Morphium combina a la perfecció unes estrofes dures amb tot l'equilibri melòdic que caracteritza aquesta banda.

Amb "Black Soul" vam arribar a el setè tall d'aquest treball. Un cop més, la banda s'atreveix amb una composició complexa, capaç de transmetre aquesta sensació d'angoixa a través d'una proposta musical molt honesta. El so de la banda mostra solidesa en cada compàs, mostrant sense cap dubte, a una banda en ple estat de forma. A "My Apocalypse", les influències de l'Death Metal Melòdic queden més patents que mai. En aquesta cançó el protagonisme el prenen, sense cap tipus de compassió, les guitarres elèctriques, construint un veritable mur de so totalment trasbalsat.

Amb "Something Dead Inside" escoltem un dels talls menys ortodoxos de Morphium, això, de tant en tant, s'agraeix. Una cançó enganxosa, on l'harmonia està summament cuidada. Del millor del disc per la capacitat d'innovació i creació que ens mostra. El segueix "Past" una cançó molt més atmósferica, amb elements de l'Blackened Death Metal de bandes com At The Gates o els primers In Flames. "Tired" no deixa espai a les atmosferes ni als interludis. Energia a dojo totalment desbocada. Força desbocada en un tema que està destinada a formar part de cada un dels directes de Morphium. La pista que tanca aquest àlbum, "The Fall" és un outro complex que sembla tancar el cercle marcat per cada un dels temes d'aquest àlbum. Un tema que conclou aquesta obra de manera superba.

The Fall és l'obra definitiva de Morphiumm, l'equilibri perfecte entre el Metall Extrem i el Death Metal Melòdic. Agressivitat i melodia en una magnífica harmonia que agradarà tant als fans acèrrims a l'gènere com a tots aquells que vulguin obrir-se nous horitzons musicals.

ZorroLoko
11/05/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.