SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Bostok - Dichotomy “Special Edition” (2018)

Bostok - Dichotomy “Special Edition”
Bostok logo
España

Dichotomy “Special Edition”

Industrial Metal
Rock Estatal Records
2018


Temes

1- Dichotomy
2- Fell the abyss
3- The feeling
4- Hypocritical
5- Eternal rain
6- Pause
7- Hate the hate
8- Under chains
9- Demons
10- A tale
11- Angels
12- End is on you
13- The flag
14- End is on you

Formació

Guitarra y voz: Manel Espinosa
Voz: Sergio Jaén
Bajo: Moisés Vidal
Batería: Joan Bernabeu
Teclados: Senent Miró

Crítica

Des d'Alacant ens arriba Dichotomy "Special Edition", el nou treball discogràfic de Bostok, un disc en el qual sumen als deu temes de l'àlbum original, tres temes més en què la banda alacantina dóna una volta de rosca més al seu so, proper bandes com Tool. Un conjunt de temes eclèctics marcat per un so cru i dens, influenciat pel so de Ministry o els alemanys Rammstein.

Dichotomy és el tema encarregat d'obrir aquest disc. Un tema carregat d'energia, dins d'una atmosfera densa. La tornada expandeix la ràbia elevant la contundència d'aquest conjunt. El segueix Feel the abyss, una cançó que arrenca amb elements elèctrics per endinsar-se en passatges musicals més calmats que en el tema anterior, combinant moments relaxats amb altres on l'agressivitat es deslliga apropant el seu so als ja esmentats Rammstein.

The feeling comença amb unes guitarres molt característiques, que seran el senyal d'identitat d'un tema que combina canvis de tempo de manera molt equilibrada, creant un contrast molt dinàmic i contundent. Del millor d'aquest àlbum. En Hypocritical, Bostok deslliga la seva força a través d'una base rítmica molt potent que a més s'inclouen canvis en l'estructura rítmica, fent d'aquest tema, un dels més densos del disc. Una cançó complexa, plena de matisos.

En Eternal rain, la cançó comença amb aparent tranquil·litat. Una cosa que durés relativament poc a través d'una melodia marcada per la varietat i el contrast. El treball vocal és superb, així com la base rítmica, capaç d'oferir un veritable mur de so. El so del teclat ens acompanya en l'inici de Pause, una cançó fosca, densa i pausada que contrasta amb els altres temes d'aquest disc. El millor, el seu final, moment on es demostra, un cop més, la capacitat musical dels alacantins.

Hate l'odi, arrenca amb la contundència que caracteritza Bostok. Un tema de ritme dens, que progressivament, va accelerant el tempo, una cosa evident en cadascun dels seus tornades. Una cançó enganxosa que es convertirà en un valor segur en cadascun dels seus directes. En Under chains, la melodia comença amb un so molt característic de la banda, construint una melodia més accessible, en comparació amb el que hem escoltat anteriorment, sense perdre res de l'energia i contundència que els caracteritza.

Demons és el novè tall d'aquest treball. Un tema marcat per la ràbia i l'energia. Ple de velocitat mostrant un so diferent al que esperem d'ells, en una mostra de versatilitat musical. El segueix A tali, de nou, l'energia i la ràbia, surten a la llum. Una cançó que compta amb els canvis de tempo que tant enriqueixen el so del tema.

Angels és el primer dels temes de la versió especial. Un tema que comença de manera pausada, amb un ritme diferent al que hem escoltat fins ara. Una cançó que compta amb el so propi de la banda, combinant el mig temps amb la potència que els caracteritza. El segueix End is on you, la cançó més tranquil·la de tot aquest treball.
El disc finalitza amb la segona versió de End is on you, cançó en la qual col·labora Estefania Aledo, vocalista de Mind Drill. Una col·laboració que enriqueix molt la cançó original.

Bostok ha estat capaç de crear amb Dichotomy un àlbum de gran qualitat caracteritzat pels canvis de ritme, l'energia i múltiples influències que van des de Tool a Fear Factory. Una banda en procés de creixement que segur donarà molt que parlar.

ZorroLoko
31/07/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.