SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Become the Murderer - Let the Slaughter Begin (2019)

Become the Murderer - Let the Slaughter Begin
Become the Murderer logo
España

Let the Slaughter Begin

Metalcore
Autoproducido
2019


Temes

1. Night Hunter
2. Crawling
3. Fools
4. Roll The Dice

Formació

Veu: Nana
Guitarra: Nikai
Baix: Galen
Bateria: Thanatos

Crítica

La banda madrilenya de Metalcore Become the Murderer executen un estil propi que ells mateixos han denominat com "Theatrecore". Influenciats per bandes com Butcher Babies, Ice Nine Kills o Bring me the Horizont, entre d'altres, arrenquen la seva carrera musical presentant-Let the Slaughter Begin, un EP compost per quatre talls carregats de ràbia i actitud.

L'EP l'obre Night Hunter. Des del primer segon podem veure com unes guitarres distorsionades desdibuixen tot el mapa sonor acompanyats per una base rítmica demolidora. El treball de Nana a la veu és excel·lent, tota una mostra de l'estrip del Metalcore de manual amb unes tornades enganxoses d'infart. El segueix Crawling amb una aposta més dura en el seu so. La banda aposta pel so de l'Hardcore i del Thrash Metall, mostrant-nos la versatilitat d'aquest conjunt de músics. De nou, la base rítmica impregna d'actitud cada segon d'aquest tema, construint un tema enèrgic i cru.

Fools es caracteritza per un so més propi del Pop Punk, que al meu entendre, poc encaixa amb la resta de l'EP. Una cançó dinàmica i divertida, però que personalment, no m'acaba d'enganxar. L'EP el tanca Roll The Diu, moment on la distorsió recupera el seu lloc en la cançó construint de nou aquest potent mur de so a la base rítmica que els ha caracteritzat en temes anteriors. El sol de guitarra marca d'identitat aquesta cançó que deixa l'EP amb ganes de molt més.

Become the Murderer ens porta amb Let the Slaughter Begin una petita mostra de Metalcore energico i carregat de ràbia que es fa massa curt. Tan sols quatre cançons, de gran qualitat, que sense mostrar res de nou, són capaços de connectar d'arrel amb la música.

ZorroLoko
13/09/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.