SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Katabätika - Falling Into Deep Freezing (2015)

Katabätika - Falling Into Deep Freezing
Katabätika
Katabätika logo
España

Falling Into Deep Freezing

Death / Doom Metal
Autoproducido
2015


Temes

Blackened Smile
The Day That I've Changed
I Don't Feel My Way
Another Chance
Desert Sand

Formació

Baix i guturals: Dani Domingo
Guitarra i veus: Guille Pujol
Bateria: David Garcia
Guitarra: David Rebollo

Crítica

Després d'anys plens d'alts i baixos, Katabatika publica finalment el seu EP presentació al gran públic anomenat "Falling Into Deep Freezing".

Katabatika combina un so a mig camí entre un death melòdic i un fosc i tenebrós doom malenconiós.

Als que coneixem a la banda després d'anys treballant l'escena, ens sonen i molt alguns dels temes que conformen aquest llançament com és l'inicial "Blackened Smile", en el qual es pot observar a la perfecció aquest so trist al mateix temps que potent i agressiu.

Combinen les veus guturals del baixista Dani diumenge al costat de les netes del guitarra Guille encara que originalment estiguessin pensades per a un timbre femení que hem vist interpretats entre altres per Ariadna Badia o per Tania Fernández.

Més potent si cap és la segona pista "The Day That I'veu Changed" amb unes guitarres protagonistes com tònica al llarg del treball i una tornada tan net com greu amb una melodia que contrasta amb la cruesa dels guturals de Dani. El timbre de la guitarra, és per això, bastant clàssic i combinen a la perfecció la del ja esmentat Guille amb la de David Rebollo.

Per parlar de la bateria de David García elejimos el tercer tall, "I Do not Feel My Way", de durada, com la resta de temes, sobrepassant àmpliament els cinc minuts; amb canvis de ritme i demostrant una bona dosi de varietat i elegància; gens monòtona! En el tema també és protagonista el baix de Dani així com les seves veus que es porten gran part del pes vocal, a excepció del estibillo. En aquest cas, la velocitat queda relegada per potència i pesadesa, però ¿d'on ve el terme "heavy" sinó?

Nítides guitarres cristal·lines arrenquen a "Another Chance" per donar pas al tema de més durada de la feina. Veus d'ultratomba, tant les nítides com les guturals, acompanyen una melodia profunda. En aquesta ocasió, veiem reminiscències de Peavy "Wagner" en les veus de Guille i un doble bombo, que aporta no velocitat, sinó contundència a la composició.

Finalment vam tancar la presentació amb "Desert Sand", un altre llarg i contundent tema amb aires orientals o més aviat egipcis i variacions de tempo tan veloços com fugaços.

Per fi aconsegueixen tenir una carta de presentació física, amb un disseny gràfic d'acord amb la música que trobarem en ell. Comença el (re) llançament de Katabätika!

Víc Salda
21/10/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.