SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Enbound - The Blackened Heart (2016)

Enbound - The Blackened Heart
Enbound logo
Suecia

The Blackened Heart

Melodic Metal
Inner Wound Recordings
2016


Temes

01. Falling
02. Give Me Light
03. Crossroad
04. Get Ready For
05. Feel My Flame
06. Twelve
07. Holy Grail
08. HIO
09. They Don’t Really Know
10. Make You So Unreal

Formació

Veus: Lee Hunter
Baix: Swede
Guitarra: Marvin Flowberg
Bateria: Mike Cameron Force

Crítica

Nova ressenya d'una altra banda de Inner Wound recordings, en aquest cas sí que tenia un disc anterior com a referent titulat "And She Says Gold" una excel·lent obra de metall melòdic que data del 2011 amb molt bones cançons com "Combined The Souls" o " Under A Spell "però després d'aquest llançament els vaig perdre la pista fins a l'obra que ara m'ocupa.
Ells es diuen Enbound i em disposo a comentar aquest "The Blackened Earth" que consta de deu temes.
L'art que il·lustra el seu caratula em recorda una mica al que s'ha vist en bandes com Epica o Kamelot, aviat comprovaré si la seva música aquesta a l'altura o no de la seva anterior CD.

Obren foc amb "Falling": el seu inici amb diverses veus doblegant l'harmonia on es busca sobretot la melodia però sense deixar de banda les potents rítmiques que és típic d'aquest tipus de metall, on també puc discernir uns lleus tocs orquestrals i un encertat tornada que arrodoneix un excel·lent inici, la segona en caure "Give Em Light" segueix pel mateix camí, unes afilades rítmiques donen pes a un tema caracteritzat per la melodia i amb un enganxós tornada on és important també el treball dipositat en els teclats. Un altre bon tema.

Continu escoltant "Crossroad" on la combinació de les guitarres rítmiques i els teclats do un aire èpic i bell al conjunt rubricat amb un altre fenomenal tornada realment enganxós on destaquen uns cors molt treballats, comentar també el sol amb un feeling terrible, la que més em agradat de les escoltades de moment.

La següent a sonar en el meu reproductor és "Get Ready For" on el preciós inici aquesta comandat pel piano i les acústiques però en segons entren les potents rítmiques marcant el ritme i on una vegada més gaudeixo d'una altra enganxosa part central plena de sentiment amb seus cors brillant a un alt nivell, i com no, amb un altre fantàstic sol.

"Feel My Flame" és un altre exercici de metall melòdic en la seva màxima expressió, on la potència de les guitarres es fon amb la melodia dels teclats dotant d'un aire simfònic a tota la peça, per descomptat no falta la seva enganxosa part central ni 1 majestuós sol. Curiós el treball de baix a la part instrumental.

La sisena anomenada "Twelve" té molta més càrrega orquestral i em recorden bastant als Kamelot més inspirats. M'encanta la seva tornada realment melòdic i enganxós a l'una que èpic i ple de sentiment. I què dir del sol! Dir que és bonic i amb un feeling brutal és quedar-se curt. Possiblement per a mi el tema estrella i mira que m'està agradant aquest llarga durada.

Pel que fa a "Holy Grail", és rítmica, lluminosa, amb alguns tocs progressius i un altre encertat ús dels cors a la part central, però és que després de l'anterior aquesta es queda molt curta. Tot i així ni de bon tros dolenta, disfrutable sense més.

"Hio", curiós títol per a un tall on una vegada més destaca en gran manera un altre tornada boníssim i on ens trobem en algunes parts les orquestracions i teclats donant color a una altra cançó d'una gran qualitat on una vegada més he de destacar el sol. És una pena que entre a escoltar els dos últims temes, atès que estic gaudint moltíssim d'aquest llançament.

"They Do not Really Know" és una bonica balada on el piano i les acústiques s'alcen com a principal acompanyament, on el treball en les veus és fantàstic com a tota la resta del disc i on la seva cantant que per cert aquesta increïble en tots els temes, es llueix a base de bé.

Ja per tancar aquest excel·lent "The Blackened Earth" puc escoltar "Make You Sota Unreal". Tornen les rítmiques canyeres en un altre canonada que com ha de ser norma en aquesta gent ens deixa un cop més una tornada altament addictiu i enganxós.

Com a comentari final només dir que al meu entendre és un dels millors treballs de metall melòdic que he tingut el plaer d'escoltar últimament, ho té tot: unes tornades memorables i molt treballats, un cantant francament bo i una qualitat general dels temes excel·lent , només per "Twelve" ja m'hagués comprat el CD.

Bruno Molina
19/10/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.