SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Mindmaze - Resolve (2017)

Mindmaze - Resolve
Mindmaze logo
E.E.U.U.

Resolve

Power / Progressive / Heavy Metal
Inner Wound Recordings
2017


Temes

1. Reverie
2. Fight the Future
3. In This Void
4. Drown Me
5. Sign of Life
6. Abandon
7. Sanity's Collapse
8. One More Moment
9. Twisted Dream
10. True Reflection
11. Shattered Self
12. Release
13. The Path to Perseverance

Formació

Baix i cors: Rich Pasqualone
Guitarres, teclats i cors: Jeff Teets
Veus i flauta: Sarah Teets
Bateria: Mark "Truk" Bennett

Crítica

Gràcies un cop més a Inner Wound Recordings tinc al meu disc dur una interessant proposta discogràfica anomenada "RESOLVE" tercer llarga durada d'aquesta banda nord-americana comandada per la vocalista Sara Teets. Completant la seva actual line up es troben: Jeef Teets (guitarra, teclats, i cors), Mark Bennett (bateria), i Rich Pasqualone (baix i cors).

El plàstic el componen tretze temes, tres dels quals són instrumentals, i que com sempre desgrano en la seva totalitat una mica més avall.

La primera a caure és una peça instrumental composta d'unes acústiques en el seu inici, i la guitarra solista dibuixant una bonica melodia a la qual acompanyen una solvent base rítmica per a un tall de més de quatre minuts amb bones melodies / harmonies a doble guitarra, que donen pas a "Fight The Future" on les afilades guitarres dominen i donen base a la potent veu de Sara, per a un tema molt heavy i rítmic, on destaca un bon tornada amb veus doblades i una part instrumental on puc escoltar tocs prog, inclòs un tècnic sol.

La següent a sonar titulada "In This Void" és una altra curta peça instrumental on el piano és part fonamental de la mateixa, fonent-se tot seguit amb "Drown Em" on els seus teclats de clar aire prog acompanyen en el seu inici a un altre atac a doble guitarra realment potent, i on puc gaudir de l'aconseguida base rítmica de baix / bateria donant més força si cap a una composició on l'estupenda veu del seu cantant té molt a dir, sobretot en una altra brillant part central. En la seva part instrumental em recorden bastant als Fates Warning més tècnics i progressius però sense perdre potència.

"Sign Of life" comença amb una bonica harmonia a doble guitarra per a un tema realment canyer, gaudint d'una gran base rítmica que acompanya perfectament a un altre tornada amb ganxo i amb uns elaborats cors que donen la rèplica a la potent i bonica veu de Sara , acurada combinació de baix / guitarra en la seva part instrumental. Bon tema.

Després d'aquest magnífic tall seguim l'escolta amb "Abandon" on les guitarres doblades segueixen sent imprescindibles dotant de força i melodia a una altra peça de metall melòdic amb una altra excel·lent base rítmica que acompanya la bonica i versàtil veu de la seva frontwoman en la seva aparent part central , i on la seva part instrumental té nombrosos tocs prog, inclòs una cura i tècnic sol.

"Sanity Collapse" és l'últim i petit tall instrumental inclòs en aquest plàstic amb una guitarra solista / baix i uns cors, que ens porten de la mà al següent tema "One More Moment" seu començament amb un preciós piano no pot ser més prometedor , posteriorment se li uneix un violí i una altra estupenda base rítmica per a conformar una peça que té un començament lent per anar transformant-se en un mig temps ple de sentiment i on es llueix i molt, la versàtil veu de Sara.

Pel que fa a "Twisted Dream" és un altre tema de power / prog on les agressives i afilades guitarres s'uneixen a una base rítmica realment potent de bateria / baix per a una peça amb una enganxada i atmosfera tremendes, si a això li unim un altre fantàstic tornada amb uns cors molt cuidats, ens dóna com a resultat un altre dels temes que més m'han agradat d'aquest "RESOLVE". Atenció a la combinació de guitarra espanyola / elèctrica amb un grandíssim sol en la seva part instrumental. Set minuts que se m'han passat en un sospir.

"True Reflection" em recorda als primers i grandiosos discos de Queensrÿche, canyera però alhora tremendament melòdica, i amb un dels millors tornades del rodó, destacar també un altre fenomenal només en una part instrumental de nou amb evidents tocs prog en el seu composició, però que no renuncia a la potència de les dobles guitarres en les seves melodies / harmonies.

Entrem ja en els seus tres últims talls amb "Shattered Self" composició plena de força i potència com gairebé tot l'escoltat, i la més curta amb diferència del rodó, on torno a destacar les dobles veus en la seva tornada i l'atac guitarrer que la lidera .

"Release" és una bonica balada on brilla amb força la veu del seu cantant donant mostres de la seva qualitat arribant a uns tons més grans, i que també compta amb un altre sol realment bo.

Ja per tancar un altre fantàstic disc de power / prog ens trobem amb "The Path To Perseverance" un tema molt llarg de gairebé dotze minuts on podem trobar condensats tots els elements que posen en joc aquest grup en la seva música: força, melodia, canvis de ritme, i un gran gust en les seves composicions, on una vegada més he de destacar la seva emotiva part central i una part instrumental sublim, amb diversos solos encadenats i per descomptat tot això sustentat per una gran cantant.

En resum: una altra gran proposta de metall melòdic amb força elements prog i unes notables composicions, que segur et poden agradar a poc que t'interessi aquest estil.

Bruno Molina
29/03/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.