SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

A Hero for The World - Pt. I Frontier Vigilante (2017)

A Hero for The World - Pt. I Frontier Vigilante
A Hero for The World logo
Filipinas

Pt. I Frontier Vigilante

Epic / Power Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. A hero returns
2. Into the wild west: Premonition (Somewhere out there)
3. Gold of Klondike
4. San Fernando
5. Out where the west begins
6. Cheyenne
7. Eldorado
8. The saloon of death an dance
9. Outlaw in the wild west
10. One, two, ready, Kill!
11. Unforgiven in Rio Bravo
12. The other side
13. Champion
14. Into the fire
15. Somewhere out there

Formació

Veu i Teclats: Jacob Kaasgaard
Guitarra y Baix: David Sivelind
Bateria: Andy Gentile

Crítica

Des de la ciutat de Cebu (Filipines) ens arriba A "Hero For The World" amb un nou àlbum, titulat West to East PT. I Frontier Vigilant. Aquesta banda formada el 2012, pot presumir de tenir entre els seus integrants músics de nacionalitat sueca i nord-americana. "West to East Pt. I Frontier Vigilant" és el títol del seu tercer treball, llançat al maig de 2017. Un treball de Power Metall que beu directament de l'herència de bandes com Blind Guardian o Symphony X i que com a marc simbòlic posseeix el Far West.
 
El disc l'obre "A Hero Returns", un tema ràpid i enèrgic, de caràcter èpic i de gran virtuosisme en les guitarres i una bateria que dispara un doble bombo de gran presència. La veu de Jacob Kaasgaard mostra versatilitat i dinamisme en un tema de Power Metall Clàssic que sembla fer-nos retrocedir en el temps. El segueix "Into The Wild West: Premonition (Somewhere Out There)" un tema breu de llarg títol que sembla no trobar lloc en el disc. Una cançó molt ràpida, de menys de dos minuts que poc aporta a l'àlbum.

El tercer tall del disc es titula "Gold of Klondike". Una cançó més pausada que les anteriors, plena d'harmonia i melodia. Un tema caracteritzat pels seus jocs harmònics entre la veu principal i la guitarra de David Sivelind. Un tema que ens recorda a bandes com Stratovarius o Edguy. El segueix "San Fernando", tema on "A Hero For The Day" tornen a trepitjar l'accelerador, demostrant Andy Gentile un cop més la seva tasca amb el doble pedal a través d'un tema que ens recuera a bandes com a Helloween.

"Out Where The West Begins", la power ballad que no podia faltar en qualsevol disc de power metall clàssic com cal. Cançó on la guitarra acústica de David Sivelind ens condueix a través d'una cançó pausada, emotiva, encara que poc arriscada. El segueix "Cheyenne", cançó que posseeix una reminiscència musical cap als pobles nadius de nord Amèrica, un tema de base rítmica pesada que marca el trànsit de la melodia fins al minut tres de la cançó, on l'energia de la banda es deslliga. Per a mi, dels millors temes de tot l'àlbum.

"Eldorado" és un tema ràpid que pretén imitar les grans bandes sonores de Hollywood. Un tema que ens convida a grans produccions cinematogràfiques on es relaten grans gestes. Una cançó de gran qualitat compositiva i que bé podria ser classificada amb el gènere de Hollywood Metall que professen bandes com Fairyland, Versailles o Dragonland. El segueix "The Saloon Of Death And Dance", a manera de passatge o interludi, que amb la mateixa intensitat amb què escoltàvem el tema anterior, ia través d'un sol de guitarra ple de virtuosisme i passió ens acompanya al que serà el següent tema titulat Outlaw in the wild west. Un tema de set minuts i mig de durada que m'ha sorprès positivament. Caracteritzat per melodies pròpies del folk nord-americà com el bluegrass, A hero for the world ens porta una cançó fresca i divertida molt recomanable.

"One, two, ready, Kill!" És el desè tall de l'àlbum. Cançó on les influències de bandes com Rage són clarament palpables una cançó ràpida i estripada on falla la veu de Kaasgaard, on en moments es fa evident que li falta potència vocal. La guitarra solista juga un paper superb a través de la cançó. El segueix "Unforgiven in Rio Bravo" una cançó de Power Metall Èpic, una cançó de riff ràpid i doble bombo agressiu, on la veu principal juga a harmonitzar la melodia de manera equilibrada. Una cançó dinàmica que segur que no defraudés als seguidors del gènere.

"The Other Side" és la segona balada de l'àlbum, un altre mig temps ple d'emotivitat i sentiment que equilibra l'energia d'un àlbum ple de moments intensos. A "Champion" trobem un tema ràpid on els teclats són el gran protagonista de la melodia. Un dels temes més equilibrats del disc, i personalment, dels de millor qualitat compositiva. El segueix Into the fire. Un tema fluix, que sincerament, m'ha transmès poc i que fa preàmbul a Somewhere out there, tema que tanca aquest àlbum. Un tema fosc i dens d'atmosfera ben elaborada i riff de guitarra fosc que sembla construir un mur de so a través de la cançó. Una manera superba de tancar un àlbum com aquest.

A "Hero For The World" ens porta "West to East PT. I Frontier Vigilant", un àlbum de ple de matisos, riffs èpics i melodies ben elaborades demostrant dominar el Power Metall amb molta dignitat. Un disc de gran qualitat que sense presentar cap novetat es fa recomanable per a totes aquelles persones seguidores del gènere.

ZorroLoko
29/06/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.