SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Big Bang - Permeable (2019)

Big Bang - Permeable
Big Bang logo
España

Permeable

Metal / Rock
Rock CD Records
2019


Temes

1. Qué importan las palabras
2. Son excusas
3. Invisible
4. Revolución
5. Si parase el mundo
6. En un millón de vidas

Formació

Veu: Manuel Rubiales
Bateria: Rodrigo Hernandez
Baix: Frederic Daveins
Guitarra: Fran Rubiales

Crítica

La banda de rock alternatiu Big Bang, ens presenten el seu quart treball discogràfic, titulat com Permeable. Després de la publicació de Sin renuncia a la esperanza, el seu primer treball d'estudi allà per maig de l'any 2010, la banda va arrencar una trajectòria marcada pel creixement progressiu, caracteritzada per la coherència en un so propi marcat per grans influències de caràcter internacional. Després d'aquest treball van anar caient discos com Deu glops, publicat al febrer de 2012, i Vacío, publicat al març de 2016. Ara, tres anys després des del seu últim treball, Big Bang ens presenta el disc amb el qual pretenen consolidar el buit que els pertany.

El disc l'obre "Qué importan las palabras", un tema de base rítmica sòlida, sent un dels punts forts d'aquesta banda. Una cançó plena de melodia on les guitarres executen riffs plens de dinamisme. Una cançó de rock alternatiu marcada per una atmosfera fosca i lúgubre, en gran part gràcies al treball vocal de Manuel Rubiales. El segueix "Son excusas", un tema que la banda aposta per un Groove marcat, on el sentit rítmic és el major exponent de la melodia. Els arpegis de guitarra aporten la nota de color i profunditat. Un tema que beu de les influències clares del pop, una mica més que evident en els interludis i tornades, però que no perd ni una mica de la seva personalitat.

Amb "Invisible", arribem al tercer tall d'aquest àlbum. En aquest tema, Big Bang revoluciona la seva base rítmica per presentar-nos una cançó que sembla coquetejar amb la música disc, més propera al Metall Industrial que al Rock Alternatiu. El segueix "Revolución", on el Groove torna a estar present gràcies ala gran enganxada de Rodrigo Hernández a la bateria. Fran Rubiales afegeix a través de la seva guitarra un toc de Funk Rock a través d'un riff ple de personalitat. Del millor de tot el disc.

"Si parase el mundo" és el cinquè tall d'aquest àlbum. El tema l'obre una guitarra saturada i plena de dinamisme sobre la qual l'harmonia vocal de Manuel Rubiales ens transporta a través d'un viatge musical cap a la versió més densa i fosca del Rock Alternatiu. Tancant aquest disc vam escoltar "En un milió de vides". Un tema que a manera de conclusió, sembla endurir la seva proposta. El millor apareix a partir de la segona meitat del tema, moment on Big Bang accelera la seva proposta musical a través d'un patró rítmic molt enganxós.

Big Bang ens presenta en aquest treball, de titulo "Permeable", un disc breu, en el qual ens mostra com és possible fer una altra classe de Rock Alternatiu, més enllà dels clixés establerts. Un disc interessant, si t'agrada aquest rotllo.

ZorroLoko
19/03/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.