SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

NEO (Near Earth Object) - Objeto cercano a la Tierra (2019)

NEO  (Near Earth Object) - Objeto cercano a la Tierra
NEO  (Near Earth Object) logo
España

Objeto cercano a la Tierra

Hard Rock
Maldito Records
2019


Temes

1. La misma canción
2. Recuerdo
3. Sobre el mar
4. Inmortal
5. A cada paso
6. Avanzo
7. Solo algunas veces
8. Despertar
9. Adoctrinados
10. Nunca
11. Land of confusion (Bonus Track)

Formació

Guitarres: Alberto Cereijo
Bateria: Tino Mojón
Baix: Diego P. Castro
Veu: Pedro Regueira

Crítica

El 25 de gener passat va veure la llum el primer disc de N.E.O: Near Earth Object, el nou projecte musical del guitarrista Alberto Cereijo, conegut per la seva tasca a Los Suaves. Sota el títol de Objecte proper a la Terra, Alberto s'ha acompanyat pel bateria Tino Fita, el baixista Diego P. Castro i Pedro Regueira com a vocalista per portar-nos un disc marcat per riffs afilats i les grans melodies. Sens dubte, un àlbum compost per grans temes d'Hard Rock caracteritzats per unes lletres complexes i enganxoses acompanyades per una progressiva base rítmica. Un àlbum compost per 11 cançons d'Hard Rock que tanca amb una versió de la llegendària banda Gènesi. Una versió de Land of Confusion, que va suposar més d'un maldecap.

El tema que obre el disc es titula La mateixa cançó. Un tema d'autèntic Hard Rock, marcat per un riff sòlid i una bateria capaç de mantenir la tensió al llarg de tota la cançó. Un tema que parla de carretera i de la vida d'un músic. Des del primer tall podem afirmar que estem davant d'un disc sòlid, compost per un conjunt de músics veterans de l'escena que mostren estar gaudint amb el que fan. El segueix "Record". Una cançó d'estructura senzilla, enganxós des de la primera escolta, on els canvis de ritme condueixen el tempo d'un tema sòlid, capaç de transmetre molta energia i actitud.

"Sobre el mar" és el tercer tall d'aquest àlbum. Una cançó sòlida, on la guitarra d'Alberto dibuixa una melodia intensa plena de virtuosisme i melodia. El text ens parla sobre el mite clàssic d'Ícar i la seva intenció d'arribar al sol. Del millor del disc. El segueix "Immortal", la cançó triada com single. Un tema que ens introdueix en el mite de la caverna, de Plató, demostrant, un cop més, la importància que la banda gallega li ha donat a les lletres al llarg de tot aquest disc.

A "A cada pas", N.E.O. ens porta el mitjà tempo de rigor d'un àlbum d'aquestes característiques. Un tema càlid, de so equilibrat i equalització supèrbia. Una cançó que explica a més amb una lletra eclèctica. Una altra evidència de la capacitat musical d'aquest conjunt. Amb "Avanço" ens trobem un altre d'aquests instants on es pot percebre el potencial d'aquesta banda. Una cançó que conté un excel·lent treball en les guitarres, caracteritzat per la passió i la tècnica. Una base rítmica sòlida, on el baix i la bateria semblen mostrar una barrera sonora infranquejable, i un treball vocal de gran qualitat, són capaços de resumir en un sol tema el veritable so d'aquesta banda.

En "Només algunes vegades" i "Despertar", N.E.O. segueix apostant pel so Hard Rock que els caracteritza. Temes que evidencien una producció sòbria capaç de posar en valor cada aspecte de l'àlbum. A "adoctrinats", la banda torna a apostar per unes lletres ben treballades, un dels grans valors de l'àlbum. El sol de guitarra és probablement, del millor de tot aquest disc.

Amb "Mai" vam arribar a un d'aquests talls on la lletra és d'obligada escolta. Un text reivindicatiu ens condueix a través d'aquesta composició. Tancant aquest disc vam escoltar "Land of confusion", la versió de Genesis editada com bonustrack. Un tema que en principi havia de ser un tema més traduït a l'espanyol, però que un cop gravat no va comptar amb l'aprovació dels autors. Raó que els porto a gravar-la de nou en l'idioma original.

Aquest primer treball d'Alberto Cereijo amb N.E.O. ha despertat una gran expectació entre els seguidors de l'Hard Rock cantat en castellà. Una banda que sap allunyar-se de l'etiqueta de la banda mare Los Suaves, construint un àlbum complet de grans himnes.

ZorroLoko
13/05/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.