SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aerial Blacked - Play It Loud! (2022)

Aerial Blacked - Play It Loud!
Aerial Blacked logo
España

Play It Loud!

Thrash Metal
The Fish Factory
2022


Temes

1. The Ether
2. Play It Loud!
3. Struggle
4. Howl Of Logan
5. Ignitio
6. The Man Who Loves The Bottle
7. Iron Bones
8. Joker & Ace
9. You Made My Way
10. Three-Eyed Crow

Formació

Veu i guitarra: Héctor
Guitarra: Kike
Baix: Jesús
Bateria: Gustavo

Crítica

La banda catalana Aerial Blacked ens porta amb aquest “Play It Loud!” una proposta sòlida de Groove Metal capaç de superar amb diferència el seu treball d\'estudi anterior. Deu temes plens de ràbia i actitud que a més compta amb una producció de luxe comptant amb Brett Caldas-Lima per a la masterització als Tower Studios de Montpeller, França. Un àlbum que navega entre el Thrash Metal, el Metall Progressiu i el Groove Metall ens ofereix una experiència musical plena de matisos.

Play It Loud! Arrenca amb “The Ether” i amb ell arriba el torrent sonor marcat per un riff pesat i canvis de tempo i estructura capaç de fer embogir el més assenyat. Una cançó salvatge, plena de ràbia que des de la primera escolta intentarà robar-te l\'atenció de manera trasbalsada. El segueix el tema homònim “Play It Loud!”, tema que ens recorda lleugerament els darrers treballs de bandes com Five Finger Death Punch.

El tercer tema de l\'àlbum es titula “Struggle”, una cançó de tornada enganxosa. D\'aquelles cançons que des de la primera escolta se\'t queden gravades al cap. Sona a cançó de directe, a aquelles que no fallen mai en el repertori. El segueix “Howl Of Logan”, moment on la banda catalana posa tota la carn a la graella i desferma un huracà de ràbia i decibels. Tota una mostra de Thrash Metall marcat per la velocitat. Ni un segon de descans en una mostra clara d\'adrenalina i agressivitat.

Amb “Ignitio” arribem a la meitat del disc, moment en què la banda baixa el tempo per submergir-nos en una atmosfera densa i fosca. Amb una base rítmica de gran caràcter, la banda ens arrossega cap a una cançó plena de personalitat. Amb “The Man Who Loves The Bottle” el ritme torna a accelerar-se fins a mostrar-se una cançó de grans tornades. Una cançó capaç de mostrar-nos a una banda sòlida i de gran trajectòria, cosa que queda palesa en composicions com aquesta.

A “Iron Bones” arribem al tema del disc amb les influències més clàssiques de tot aquest àlbum. Bandes com Pentagram o Black Sabbath ressonen a través daquest tema. Un dels millors de tot el treball discogràfic. Sens dubte. El segueix “Joker & Ace”. Un altre cop, tot un huracà de rudesa, intensitat i mala bava. Espectacular.

Amb “You Made My Way”, escoltem una balada de so acollidor. Un tema que, a priori, no encaixa a la resta de l\'àlbum, però que, sens dubte, és una gran cançó. A més, ens va bé per abaixar el ritme d\'aquest disc. Tancant aquest àlbum escoltem “Three-Eyed Crow”, moment on torna a sortir a la llum aquest pòsit de Thrash Metall accelerat hereu de la vella escola. Velocitat, actitud i agressivitat per donar per finalitzat un àlbum intens i ple de frescor i creativitat.

Aerial Blacked ens porta amb “Play It Loud!” cinquanta minuts de Groove Metall marcat per influències d\'estils extrems com el Melodic Death Metall o el Thrash Metall de la vella escola. Un disc per escoltar després d\'un d\'aquells dies en què t\'agradaria baixar-te del món.

ZorroLoko
20/09/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.