SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Injector - Hunt of the Rawhead (2021)

Injector - Hunt of the Rawhead
Injector logo
España

Hunt of the Rawhead

Thrash Metal
Art Gates Records
2021


Temes

1. March To Kill
2. Unborn Legions
3. Into The Black
4. Dreadnought Race
5. Rhythm Of War
6. Arcane Soul
7. Feed The Monster
8. Interstellar Minds
9. Boundbreaker

Formació

Baix i veu: Mafy
Guitarra: Danny B
Guitarra i veu: Dani MVN
Bateria: Anibal

Crítica

Injector no defrauden. Són una d'aquestes bandes, juntament amb Angelus Apatrida o Crisix, que són capaços de portar el veritable so de l'Thrash Metall Old School, passar-ho per la batedora i traértelo com un veritable cop de puny a la cara. Mala bava i distorsió. El passat 18 de desembre, els meus paisans, els murcians Injector ens porten el seu tercer treball discogràfic. Un treball on a través dels 45 minuts que dura escupen a la nostra cara nou temes directes, crus i sense compassió. Això és el Thrash Metall, si esperaves una altra cosa, t'estàs equivocant.

"March To Kill" arrenca com una piconadora sonora, sense cap tipus de contemplació les guitarres estripen un riff agressiu i afilat a través d'una base rítmica ràpida i pesada. Energia i actitud. El segueix "Unborn Legions", moment on els blast beats ocupen el lloc que mereix. La velocitat augmenta fins a construir un tema de Thrash Metall en brut, sense refinaments ni detalls. Un dels millors talls del disc, ideal per a amants de l'Thrash Metall més directe.

El tercer tall del disc es titula "Into The Black". Un tema que ens recorda als millors treballs de Dave Ellefson. Mafy es presenta al llarg d'aquest tema com un baixista de gran calat, capaç d'aportar a el tema la solidesa requerida. Una cançó que beu de les influències de la banda de Mustaine combinat amb la millor fornada de el so de la NWOAHM caracteritzada per bandes com Lamb of God o Trivium. Una cançó que navega entre el so tradicional de la vella escola i passatges harmònics propis de l'Metalcore. El segueix "Dreadnought Race" després del so de la pluja i una tempesta que s'acosta escoltem una de les cançons més veloços de la banda. Un veritable obús de so distorsionat. Aníbal construeix un s'emmuralla de so capaç d'arrasar amb qualsevol sentit poc entrenat en aquests sons. Un tema que conté tots els elements que estàs buscant quan vols escoltar un bon tema de Thrash. Velocitat, agressivitat, unes guitarres afilades i una base rítmica d'infart. Del millor del disc.

Amb "Rhythm Of War", vam escoltar vuit minuts d'una cançó complexa que no entra en una primera escolta. La primera meitat és una cançó de so agressiu, principalment instrumental, ràpid i ple d'energia. La segona meitat d'aquest tema és més pausat. Passatges més melòdics a un tempo relaxat ens transporta als Injector més melòdics. Amb "Arcane Soul", escoltem un tema capaç de marcar la diferència respecte al que hem escoltat fins ara. Una cançó amb un patró rítmic diferent, marcat per la solidesa del seu so, clarament influenciat pel so de l'Groove Metall.

A "Feed The Monster" el tempo es torna a accelerar. De nou, el so de l'Old School Thrash Metall arrasa durant els minuts que dura aquesta petita obra d'art. A "Interstellar Minds" escoltem el tema instrumental, alguna cosa comú en els discos de Injector. Un tema d'estructura complexa. Plena de matisos i de canvis de tempo i estructura. Una cançó capaç de demostrar el nivell i la qualitat d'aquesta banda.

"Boundbreaker" és el tema encarregat de tancar aquest disc. Sis minuts de Thrash Metall enèrgic i passat de voltes. Una cançó que comença de manera molt agressiva, malbaratant energia. Grans riff de guitarra i una veu esquinçada dibuix un dels millors moments del disc. Gairebé a la fi de el tema vam escoltar un outro, de caràcter acústic que aporta més profunditat a la cançó.

Injector es consagren amb aquest disc. Una banda que es troba en un estat de perfecta forma queda més que demostrat en un disc d'aquest calibre. Injector els blocs són una banda madura que, fins al moment, no ha publicat cap àlbum mediocre. Desitjant poder tornar a veure'ls en directe.

ZorroLoko
23/06/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.