SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Deldrac - Against Tyranny (2019)

Deldrac - Against Tyranny
Deldrac logo
España

Against Tyranny

Thrash Metal
The Fish Factory
2019


Temes

Legal Mafia
Headshot
Apple Of Sin (Instrum.)
Blame God
Leader Zombies
Horizons
Over The Mountain (O. Osbourne)

Formació

Veu: Eric Moya
Baix: David Saavedra
Bateria: Mark Striker
Guitarra: Quimi Montañés

Crítica

DELDRAC la veterana banda de Thrash Metall i Heavy Metal ens presenta amb Against Tyranny un àlbum contundent i directe com un cop de puny a la boca amb el qual pretenen demostrar que no estan en això per una simple moda.

El disc l'obre "Legal Màfia" una cançó ràpida, dinàmica i totalment aclaparadora, una mostra perfecta de metall extrem. Mark Striker demostra una habilitat superba a la bateria, aspecte que aporta solidesa a un so estripat. El segueix "Headshot" instant on la banda aposta per un so més pesat, influenciat més pel so de l'Heavy Metall que de l'Thrash. Un treball espectacular en les tornades fa d'aquesta cançó un tema enganxós que no pot faltar en cap dels seus directes.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula "Apple of Sense", un tema instrumental, on el baix elèctric és el veritable protagonista, cosa que fa que ens vingui al cap l'inconfusible estil d'Iron Maiden. Una cançó perfecta, de so equilibrat que serveix de preludi per a "Blame of God". El quart tall d'aquest àlbum és, al meu entendre, el millor tall d'aquest disc. Una cançó llarga plena de girs i canvis d'estructura capaç de mostrar a una banda coherent amb un so d'infart.

"Leader Zombies" ens mostra la faceta més Thrash Metall d'aquests catalans. Thrash Metall estripat que ens recorda a la Bay Area de principis dels anys 90. Riffs salvatges i la gola d'Eric Moya ens ofereixen un tema complex i directe que fa que torni a creure en l'Thrash Metall.

"Horizons" ens mostra l'essència de bandes contundents com Pantera a través dels seus vuit minuts de durada. Una cançó marcada per aquest groove particular de les bandes de crossover de finals de la dècada dels 90 acompanyat de riffs tallants heretats de l'escola de bandes com Overkill.

Una cançó espectacular capaç de recollir la gran versatilitat instrumental dels components d'aquesta banda.

El disc el tanca la versió d'Ozzy Osbourne "Over de Mountain". Cançó pertanyent a l'àlbum Diary of a Madman editat l'any 1981. Versió que ha passat a la perfecció el filtre de DELDRAC, augmentant en brutalitat i energia a l'original.

DELDRAC ens porta amb Against Tyranny un àlbum sòlid de Thrash Metall i Power Metall. Coherent i contundent ens presenten un disc que suposa una alenada d'aire fresc a l'escena. Un disc d'escolta obligada. Comencem molt bé l'any.

ZorroLoko
15/01/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.