SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Warcry - Daimon (2023)

Warcry - Daimon
Warcry logo
España

Daimon

Power Metal
Jaus Records
2023


Temes

1. A Por Ellos
2. Que Se Vaya
3. La Hora De Sufrir
4. Para Siempre
5. Con Tu Luz
6. Desde El Dolor
7. Como Un Mar
8. Ego
9. Condenado
10. Orfeo
11. Inténtalo
12. Solo Sé

Formació

Veu: Víctor García
Guitarra: Pablo García
Baix: Roberto García
Teclats: Santi Novoa
Bateria: Rafael Yugueros

Crítica

Al gener de 2020, la banda asturiana Warcry, avançant-se a la pandèmia del COVID-19, anunciaven una aturada indefinida de la seva activitat que cessava la seva activitat. Paró que va servir perquè Víctor García, juntament amb vells coneguts, creessin el projecte musical Adventus, un projecte que com sabem, no acabo de la manera que mereixia. Després d'aquesta letargia, Warcry tornava el 21 d'octubre del 2022 amb el seu desè àlbum d'estudi, titulat Daimon. Un disc on la banda torna amb aires renovats carregat de grans cançons i una producció de gran qualitat.

L'àlbum l'obre “A por ellos”, una cançó densa i pesada amb una tornada ferma que serveix com a declaració de principis. Una cançó èpica que bé es pot interpretar com una actitud davant de la vida. Musicalment ens mostra la millor versió de Warcry. Una banda que necessitava una temporada de descans per tornar amb l?energia renovada. Cal destacar el solo de guitarra de Pablo García, ple de passió i melodia, més enllà de la tècnica. El segueix “Que se vaya” un mig temps marcat per una gran feina harmònica. Com sempre, la lletra és del millor daquesta agrupació. Si alguna cosa sap fer bé Víctor García, és sens dubte crear grans lletres que t'atrapen des de la primera escolta.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula “La Hora de sufrir” i arrenca amb un riff dens i pesat que podria haver creat Tony Iommi. Una cançó ràpida on la bateria de Rafael Yugueros no deixarà ni un segon de descans. Energia a dojo per a una cançó sòlida que sona als Warcry de sempre. Dels millors talls del disc. El segueix “Para siempre”, moment on els teclats protagonitzen tota la melodia. Una cançó amb un so proper al Hard Rock clàssic ple de melodia, tornades enganxoses i una lletra contundent. Què més se li pot demanar?

“Con tu luz” és el cinquè tall d'aquest àlbum. Un altre dels grans instants del disc. Un tema que hauria de sonar a cadascun dels seus directes. Una base rítmica ferma i unes melodies de guitarra plenes de melodia construeixen una cançó que recull el millor del so clàssic de Warcry. Un tema que no defraudarà cap fan de la banda. “Desde el dolor”, arrenca amb una melodia de teclat i una instrumentació supèrbia, el clima perfecte per a una atmosfera malenconiós i una lletra trista que descriu la pèrdua d'un ésser estimat. Un cop més, la feina a les guitarres és espectacular.

A “Como un mar”, setè tall d'aquest àlbum, Warcry ens porta una cançó ràpida, de pur Power Metall. Una base rítmica eixordadora que acompanya una lletra plena de compromís social. Una lletra que ens posa en relleu la necessitat de construir una societat molt més justa i igualitària. El segueix “Ego”, on la banda torna a apostar pel so heretat del Power Metal més clàssic, característic a la banda. Una gran tornada acompanyada d'uns riffs de guitarra esmolats i una base rítmica d'infart. El so que fan tot esperem d'aquests asturians.

Amb “Condenado” arribem al novè tall d'aquest disc. Un tema d'estrofes pausades i tornades plenes de velocitat i força. Una cançó cuidada i plena de matisos. A “Orfeo” escoltem una cançó madura, plena de musicalitat, un tema fosc on l'harmonia construeix un univers sonor propi gràcies, sobretot, als teclats de Santi Novoa.

Arribant al final d'aquest disc escoltem “Inténtalo”, un altre mig temps on la lletra és novament el gran punt fort d'aquesta composició. Víctor García es troba en perfecte estat de forma, tant vocal com lletrísticament. L'àlbum el tanca “Solo sé”, cançó que va servir com a single de presentació d'aquest àlbum. Un tall ràpid i alegre que segur, funcionés a la perfecció en cadascun dels seus directes.

Warcry ens presenta, després de la seva aturada, el desè àlbum d'estudi. Un àlbum directe que recupera l'essència del so que els va fer famosos. Un disc coherent ple de grans moments.

ZorroLoko
10/05/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.