SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Angelus Apatrida - The Call (2012)

Angelus Apatrida - The Call
Angelus Apatrida logo
España

The Call

Thrash Metal
Century Media
2012


Temes

1. You Are Next 05:04
2. At the Gates of Hell 03:58
3. Violent Dawn 03:07
4. It's Rising! 03:14
5. Blood on the Snow 05:21
6. Killer Instinct 04:01
7. The Hope Is Gone 04:24
8. Fresh Pleasure 04:12
9. Still Corrupt 03:57
10. Reborn 07:16

Formació

Veus i guitarra: Guillermo Izquierdo
Guitarra: David G. Álvarez
Baix: José J. Izquierdo
Bateria: Víctor Valera

Crítica

La quarta entrega dels manxecs Angelus Apatrida, The Call, des de fa uns dies ressona en els nostres caps, deixant molt bones sensacions.

Si bé el seu anterior treball Clockwork ja va significar un pas endavant, deixant palès que Angelus Apatrida eren tota una realitat i que es convertirien en una de les bandes més importants de l'estament metalero nacional. Així i tot, Clockwork era una feina massa estricte, massa recte. Gairebé tot en el estava a un nivell més que acceptable, però perdia la frescor de Give 'Em War.

Amb The Call, els manxecs han sabut polir diversos aspectes i tornar a reivindicar-se com tota una realitat i que al parlar d'ells es faci com una banda consagrada, amb un llarg camí que recórrer, però una banda molt consolidada, gràcies a la feina fins ara fet.

The Call és un compendi de bons i molt variats riffs, de canvis de ritmes, de ponts molt encertats, de passatges molt ben estructurats i en definitiva de bons temes. Temes que parteixen d'un Thrash més tradicional, per anar recollint una miqueta d'aquí i una miqueta d'allà, per ser barrejat de manera molt encertada.

Un altre dels punts alguna cosa negatius, o almenys millorables de Clockwork estava en la seva producció. A The Call s'ha millorat aquest aspecte i la banda sona estupenda. Un so contundent i a l'altura del grup. Molt homogeni. Els temes tornen a recuperar una frescor perduda i molt necessària.

Alguns dels temes destacables són: la inicial You Are Next. La directa It 's Rising!. L'elaborada Blood on the Snow. Still Corrupt, tema que rememora Give 'Em War i que fins al final es permeten una picada d'ullet a aquest, acabant el tema exactament com el Corruption de Give' Em War. L'excel · lent The Hope Is Gone. La veritat és que es podrien anomenar tots els temes de l'àlbum, ja que de tots es treuen bones sensacions i cap tema dóna sensació de farciment.

En la seva edició limitada l'àlbum compta amb dos temes extres. Una mes que acceptable versió del Hell Patrol de Judes Priest. I una regravació del tema Free Your Soul, inclòs com no, a Give 'Em War (un altre gest de complicitat).

En definitiva, un treball molt madur, que ens retorna als Àngelus del Give 'Em War i que deixa bastant clar que aquest The Call hauria d'haver estat la resposta al seu segon àlbum.

Un treball molt professional i d'altura internacional, que desborda qualitat i que està a l'altura d'àlbums clàssics del gènere i que de ben segur, farà créixer la fama d'Angelus fora de les nostres fronteres.

Devilsoldier
28/05/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.