SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Carmelo & Constanza + Blackloft Auditorio San Vicente del Raspeig (Sant Vicent del Raspeig (Alicante))

Elisa C. Martin + Hora Límite + 4 Bajo Zero + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Prestige + Enemynside Rockville (Madrid)

Cain's Dinasty + Brutalfly Gong (Oviedo)

Prestige + Enemynside Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Mala Bestia + Mala Hostia + Pycaya Bóveda (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Leo Jiménez La Riviera (Madrid)

La Espera - Con Luces Y Sombras (2012)

La Espera - Con Luces Y Sombras
La Espera logo
España

Con Luces Y Sombras

Rock
Top Artists Promotion
2012


Temes

1. La espera
2. Yo quiero rock & roll
3. Es por ti... roto
4. Que la luna no me engañe
5. Buscando un hada
6. El que cabalga solo
7. Con luces y sombras
8. La jungla de Asfalto
9. La fiebre eléctrica
10. Viste de seda
11. El viejo pirata
12. No hagas planes en septiembre

Formació

Veus: Baldo
Guitarra y violín: Miguel “Punky” Pereda
Guitarra: José María “Chino”
Baix: Chux “Venet”
Bateria: Juanan

Crítica

Van començar l'any 2002, però no va ser fins un parell d'anys després quan van començar a donar concerts. El 2007 graven el seu primer disc a la Sala de Maquinas d'Albacete amb el productor Pepe Cifuentes. El disc portaria per nom "Y sentir la mañana" i la gira de presentació els va portar a tocar al Viña Rock 2008. Aquest mateix any fan un pas de gegants en la seva carrera musical ja que la seva cançó "Quisiera volver en otro momento" acaba sent sintonia del programa "Ponle freno" que s'emet a A3 Televisió. En 2009 sota auspicis de l'Ajuntament d'Albacete graven la cançó "No facis plans al setembre" que es converteix en l'himne oficial per a les fires d'aquesta localitat. El seu segon disc "Amb llums i ombres" ho van gravar a finals del 2011 tot i que ha estat ara quan per fi veu la llum. De nou han comptat amb la amb la producció de Pepe Cifuentes, tècnic conegut pels seus treballs amb Chucho, Mercromina o Hermano Lobo.

El tema inicial "La espera" el fan servir com a carta de presentació deixant ben clar quina és la filosofia de la banda, que es pot resumir en la màxima de la tornada "rock and roll y cerveza a la menor ocasión". I això és el que ens ofereix la banda rock and roll senzill i desenfadat com a "Yo quiero rock & roll" on col · labora com a veu principal i harmònica Carlos Biosca, alma mater de la banda de soul i R & B Albacete Toosoul. Seguint amb les col · laboracions a "Es por ti... roto" fa el mateix el gran Serafín Zubiri, cantant i pianista invident amb set discos al carrer i que ha representat a Espanya dues vegades al festival d'Eurovisió.

Si en temes com "Que la luna no me engañe" ens recorden a una barreja de Burning i Platero i Tu, en altres com "La jungla de Asfalto" és Joaquín Sabina qui ens ve a la ment i fins i tot a Bumbury a "Con luces y sombras". Van alternant temes netament rockers com "El que cabalga solo" o "La fiebre eléctrica", aquest últim en la línia dels antics MClan, amb altres de sabor a blues com "Buscando un hada” o “Viste de seda". També ens porten talls intimistes com "El viejo pirata", un tema acústic amb ànima de cançó de cantautor.

Com bonus track ens regalen "No hagas planes en septiembre (...a la Feria de Albacete)" que com dèiem a la bio introductòria és l'himne oficial de les festes d'aquesta localitat manxega.

Tatotitotu
12/07/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.