SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Maleek - Rosas De Sarajevo (2012)

Maleek - Rosas De Sarajevo
Maleek logo
España

Rosas De Sarajevo (EP)

Metalcore
Autoproducido
2012


Temes

1. Rosas De Sarajevo
2. Hijos Del Este
3. Stereo-Tipo Zero
4. Universo Onírico
5. Crisis

Formació

Voces: Txolo
GuitarraDiego
Guitarra: Parra
Bajo: Dani
Batería: Avilés

Crítica

Maleek, una formació original de Múrcia, van llançar el passat 2012 el seu tercer treball d'estudi, l'EP Rosas de Sarajevo, format per cinc talls després dels seus dos primer discos, Olvidados Por La Historia i Tras El Mito De La Caverna.

Maleek es defineixen com un dels referents nacionals del metalcore, és una etiqueta vàlida, però jo els etiquetaria més dins d'un metall combatiu, amb tocs metalcores. Però per etiquetes ... El seu so em recorda bastant per moments a Soziedad Alkoholika o altres bandes de l'estil.

Una de les principals característiques de Maleek són lletres reivindicatives, sempre fent crítica social i ficant el dit aquí on més cou i més encara en els temps que estem travessant.

En els seus temes no limites a deixar anar la cavalleria en forma de guitarres crues, dobles bombos i crits a preu fet, han tret un so propi amb uns riffs contundents i agressius, després d'una base rítmica molt treballada i variada que serveix de matalàs per al treball vocal de Txolo, que va des dels esquinçats extrems passant per veus netes sense deixar encasellar la seva so en una banda radical més.

Desconeixia per complet a Maleek fins que vaig tenir l'oportunitat de veure'ls en directe a La Sala de Sabadell, on em van impressionar amb la seva descàrrega i sobretot la seva humilitat i professionalitat en un difícil directe d'aquests que tot i no haver tocat en una gran sala, marquen la diferència entre una banda i una gran banda.

De Rosas De Sarajevo destacaria el tema que obre i dóna nom a l'EP i que va servir per a la gravació del videoclip. Un tema intens que ens porta per uns canvis d'intensitat i cruesa, marques de la casa d'Maleek, a cavall entre esquinçats extrem i veus netes plasmant una línia de melodia i cruesa. Stereo-Tipo Zero, Crisis temes intensos que ens porten a rematar irremeiablement al escoltar plens de canvis de ritme frenètics entre les parts melòdiques i crues.

Un treball molt ben produït gravat en l'estudi de la pròpia banda i distribuït per ells mateixos, com comença a ser habitual entre les bandes d'aquest país.

En definitiva un molt bon treball que s'han marcat els nois de Maleek dins del metall combatiu nacional que hauria d'haver tingut més repercussió de la que han aconseguit fins al moment.

Sergi Arise "Hell"
10/05/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.