SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Morphing Into Primal - Principios De Autodestruccion (2011)

Morphing Into Primal - Principios De Autodestruccion
Morphing Into Primal logo
España

Principios De Autodestruccion

Melodic Death Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. Rompiendo el Tiempo 05:06
2. Tu Mundo 04:22
3. Spree Killer 04:52
4. It's Time 03:25
5. Mi Valkiria 05:21
6. Madre Tierra 04:37
7. Sin Miedo para Acabar 04:52
8. Renuncio a la Fe 04:55
9. De Principio a Fin 05:39
10. Diosa del Suicidio 06:13

Formació

Veuss i baix: Jose Daniel
Guitarra: Arturo
Guitarra: Luismi
Drums: Chus

Crítica

Des Ciudad Real ens arriba el debut de Morphing Into Primal sota el títol de Principis de Autodestrucció. La banda té els seus inicis en el 2010 i està formada per les restes de Incission i han adoptat el nom d'un conegut tema d'In Flames.

Endinsant ja en el tema musical Morphing Into Primal practiquen un death metal melòdic ràpid, contundent i fosc sense excessives floritures tècniques ni teclats altisonants. Guitarres melòdiques, amb riffs directes i enganxosos, guturals amb un registre suficient per no resultar massa lineals i una part rítmica agressiva són els elements que barrejats componen el so d'aquest Principis de Autodestrucció.

El disc comença amb Rompiendo el tiempo, un tema que després d'una breu introducció mecanitzada comença sense concessions, un riff ràpid i enèrgic ens porta després d'uns puntejos que enriqueixen el tema a una lletra que no deixa de ser una declaració d'intencions de la banda. Unes veus que tot i ser un gutural bastant esquinçat, resulta agressiu i bastant fosc, s'entenen prou bé com per poder seguir els temes sense la necessitat de recórrer al llibret. Un tema directe i enganxós que t'enganxa a la primera escolta. Més intens i ràpid és el segon tall, Tu Mundo, on les guitarres segueixen jugant entre riffs ràpids amb puntejats que donen molt joc i frescor als temes enfrontant amb la veu i la bateria que segueixen punyents, i molt més en aquest tema.

Spree Killer, un títol en anglès que ens enganya, la veu continua sent en castellà. Un tema que aparca per moments la velocitat per anar canviant el ritme alternant-la amb passatges més contundents. I arriba el tema en anglès del disc, It's Time, que al seu torn és el tema més curt, tot just tres minuts i mitjans, un tema amb un inic lent amb guitarres treballades i plens de canvis de ritme.

Ja en l'equador del disc ens topem amb el tall més fosc del aquest treball. Un tall bastant pesat i contundent, marcat per un doble bombo pesat i una tornada esgarrifós. Els dos propers talls, Madre Tierra i Sin Miedo Para Acabar tornen a recuperar aquesta velocitat característica de Morphing Into Primal, aquesta vegada els temes s'allunyen de la pesadesa i foscor mostrant moltes influències del metall dels 90 que es barregen amb les veus guturals que el mantenen lligat al death metal, però el resultat són temes molt frescos i directes.

Renuncio A La Fé, torna a portar al costat fosc del disc, com recordant que estem escoltant un disc de death metall, el tema més extrem del disc. Tònica que es manté amb De Principio a Fin, tot i que en aquest tema tot mantenint la foscor, les guitarres tornen a donar el joc que han mantingut en la major part del disc, treballades, fresques i enganxoses. Un tema amb un gran tornada enganxosa que no podràs evitar taral · lejar.

El disc es tanca amb un tema bastant diferent a la resta, Diosa Del Suicidio, que malgrat al títol que ens fa pensar en un tema fosc i esgarrifós, és el tall més clàssic del disc, un tall que a qualsevol seguidor del metall li pot agradar tot i no ser un seguidor de death, un tema no tan agressiu com la resta.

Morphing Into Primal han començat amb molt bon peu la seva discografia amb un molt bon disc i cantat en la seva major part en castellà, cosa no gaire habitual, per a un estil que no mou a les masses en aquest país que segueix entestat a adorar els grans sense donar una oportunitat a grans bandes d'estils més extrems. Tant si ets un seguidor de bandes extremes com sinó faries bé en donar-los una escolta i una oportunitat.

Sergi Arise "Hell"
11/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.