SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Struendo - Maldito Seas (2012)

Struendo - Maldito Seas
Struendo logo
España

Maldito Seas

Thrash Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Las Carga El Diablo
2. Sólo Estás Perdido
3. Ha Llegado Tu Hora
4. Juguetes Rotos
5. Maldito Seas
6. Fantasmas Del Pasado
7. Resiste
8. Resuena El Grito
9. Judas

Formació

Veus i guitarra: Cesar Vega
Guitarra: J.M. Martínez "Tapi"
Baix: Antonio Pulido "Ñoño"
Bateria: David Muñoz

Crítica

Primer es van cridar 90-60-90 i poc més tard Esbirros. Va ser a principis del 2007 quan reunits en una vella cotxera adoptar definitivament el nom de Struendo. La banda quedava composta per Cesar Vega a la veu i guitarra rítmica, José María Martínez "Tapi" a la guitarra solista, Antonio Pulido al baix i Manuel Chico a la bateria. L'octubre de 2008 s'autoeditan la demo de cinc temes "Resiste Vol.1", gravada a Sevilla de forma bastant casolana i encara que el seu so no era molt bo, sí que els va servir per donar-se a conèixer al gran públic en forma de primers concerts i participació en diversos concursos musicals. Al juny de 2010 pateixen la marxa del bateria com a conseqüència del desànim provocat per un contracte fals signat amb una agència per gravar un disc. Aquest fet va estar a punt de dissoldre la banda. Afortunadament l'entrada de David Muñoz com a nou bateria, provinent dels death metalers Violència, va portar una alenada d'aire fresc al grup que va decidir continuar la seva carrera musical amb més empenta i forces renovades. A l'abril del 2011 graven el present disc als estudis Sala de Màquines de Lorca a càrrec de Manuel Torroglos, on també han gravat grups com Blindfall, Lilith o Skizoo. Per diversos problemes retarden la sortida del cd fins que per fi veu la llum al gener d'enguany.

No cal ser un linx per adonar-se que una de les majors influències de la banda és dels Metallica dels seus primers discos. En cançons com el single Maldito seas”, “Juguetes rotos” o a la llarga "Judeas" sembla que estiguem davant una versió castissa dels homes de negre californians. Són temes que sonen potentíssims, de thash metall salvatge i cru com qualsevol dels inclosos en els seminals “Kill em all” y “Ride the Lightning”, per a molts dels àlbums més autèntics de Metallica.

En altres com “Las carga el diablo” i “Solo estás perdido” es decanten per un speed metall hiper veloç les guitarres afilades són un encreuament entre els Judes del Painkiller i els Vectom del Rules of Mistery.

També hi ha lloc per als temes una mica reposats com "Fantasmas del pasado", que es mou entre acords d'heavy rock i ritmes de rock urbà. A destacar l'excel · lent i extens sol que es marca el bo de Tapi.

Amb cert record al "Hell bells" d'AC / DC pel so de campanes inicials, "Ha llegado tu hora" és més un tema que va guanyant força a mesura que avança la cançó, les guitarres entren suaus i sense presses per anar a poc a poc accelerant i desembocar en uns riff furiosos d'heavy metall d'alt octanatge.

"Resiste" és un tema rescatat del seu anterior maqueta que va ser composta per a donar ànims en forma de cançó a un amic de la banda que lluitava contra una greu malaltia. En tractar-se d'un fet real, l'emotiva lletra encara impressiona més, cada estrofa, cada fraseig del tema se'ns fa dramàticament proper.

A la veu de Cèsar a "Resuena el grito" s'uneix la de Glòria Torroglosa, donant-li la rèplica de manera impecable en un dels temes més compactes del disc.

Des del seu lloc d'operacions en un petit poble de poc més de 4000 habitants anomenat Villaviciosa de Còrdova, situat a la serra nord d'aquesta província andalusa, Struendo espera guanyar-se un lloc d'honor al teu reproductor de cds o mp3. Per això han tingut la gentilesa de posar en descàrrega directa el disc i fins i tot si ho vols en format físic t'ho envien a casa i si no t'agrada et tornen els diners. Han estat teloners de bandes de prestigi com Metallium, Shadowside, Obús, Leyenda, Boikot o Medina Azahara. Si sents que van a descarregar a prop de la teva localitat t'aconsello que no et perdis.

Tatotitotu
16/05/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.