SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Suru - Catharsis (2012)

Suru - Catharsis
Suru logo
España

Catharsis

Melodic Death Metal
Suspiria Records
2012


Temes

01.-Crowless (Intro)
02.-Lost Illusion
03.-The Emptiness
04.-In Your Face
05.-Sacrifice In Vain
06.-Dark Passion
07.-We are the fallen
08.-My World
09.Death Angel
10.-In Life And Death

Formació

Veu: Alvaro Malta
Guitarres: Ruben Nogueira
Guitarres: Miguel Rodríguez
Baix: Juanma Viñas
Bateria: Víctor Martínez

Crítica

Suru sorgeix entre Guadalajara / Toledo en el ja passat 2008, format primer per Álvaro Malta i Rubén Noguiera. I després d'alguns canvis, la formació es va completar com actualment coneixem.

Són una gran banda, que com passa a molts grups d'Espanya, segueixen lluitant per donar-se a conèixer, però aquest grup té qualitat sobrant per poder igualar a molts grups de l'escena de Death metal melòdic mundial. Fins i tot ha compartit cartell i taules amb grups de la fama de Dark Tranquility.

Suru significa "tristesa" i diu molt del que escoltaràs. Això no és Power metall. La seva música es podria dir que beu d'una fusió entre el death metal nòrdic amb tocs de Black metall i el que li dóna aquest sabor a nou, un vessant més gòtica que relaxa una mica la seva força. Ells mateixos es defineixen com Brutal Goth i crec que no hi ha millor definició.

El passat 2012 ens va portar un disc debut anomenat "Catharsis" (Suspiria Records), els quals comentarem a continuació.

Lost Ilusión és un tema que comença donant cera, com són Suru, ple de guitarres pesades que et envolten en una foscor brutal. Els guturals són d'una gran qualitat, ben portats i en perfecta unió amb el tema, unit amb unes parts amb veus netes que recorda (almenys a mi) a In Flames.

The Emptiness: Un teclat dóna peu a una introducció eixordadora bé. Una fantàstica part vocal neta després dels guturals (enserio, la veu d'Álvaro Malta és una meravella). Moments més gòtics amb moments més death que no deixa de sorprendre a cada moment. La tornada simplement és magnífic.

In your face: tema de bellugar cabellera sense parar, guitarres afilades, bateria i doble bombo trencant nostres timpans. Aquí no hi ha descans, un tema més curt, intens i amb moments de tints més Black.

We are the fallin: un tema amb un començament molt atmosfèric. Aquí la guitarra neta va guiant per un tema que ens podrà recordar Amorphis en els canvis de parts més canyeres amb parts més melòdiques i molt melancòliques. M'ha encantat els moments en què el baix i bateria es dediquen a donar bones dosis de canya rítmica. Realment és el meu tema preferit, encara que em costi triar.

Dark passion: un tema més lent, amb guitarres netes i un baix que fa una delícia de línies en tot el tema i on el sentiment i qualitat van unides de la mà donant un autèntic temazo. El sol de guitarra és pura emoció sortint de cada corda i una vegada més, supèrbia la veu.

Sacrifice in Vain: tornen a pujar la velocitat amb aquest tema, que encara que té parts inicials on la veu melòdica i les guitarres acústiques ens guien per foscos camins, acabem en grans riff on Álvaro juga amb els seus dos vessants vocals. El final és demolidor.

Death Angel: Un altre tema que comença amb gran força i en el qual el teclat cobra gran importància (encara que està present en tot el disc). Una vegada més recalcar la gran mestratge d'aquest grup a l'hora de fer tornades elaborats, realment saben com jugar amb les seves influències i la seva qualitat musical.

My World: doble bombo sent tota una metralladora, és un tema que no deixa a ningú viu, si no és per trencament coll a seguir els peus de la Vane, serà per ser absorbits per la força vocal d'Álvaro. I digueu pesat, però tros tornada.

In life and death: és un tema molt més gòtic, que per moments ens recordarà Sentenced en una primera part, encara que després entre la veu i tot torni a ser poder i brutalitat. Una cançó amb moments genials on el teclat dóna peu a que els guitarristes es tornin a lluir com porten fent en tots els temes d'aquest gran disc.

Un disc d'obligada escolta, fresc, contundent, malenconiós i ple de força. Si t'agrada Sentenced, Amorphis, Dark Tranquility o els espanyols Orion Child, no et perdis a aquests nois.

Si sabeu d'algun concert d'ells per les vostres ciutats, no dubteu a anar a veure'ls.

Víctor Yuri
16/07/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.