SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Svartby - Elemental Tales (2012)

Svartby - Elemental Tales
Svartby logo
Rusia

Elemental Tales

Folk Metal
Trollzorn
2012


Temes

1. Impby 01:28
2. Scum from Underwater 02:54
3. Boulder Massacration 03:34
4. Sleepy Devils 04:00
5. Mushroom Rings 03:14
6. Done With the Wind 02:54
7. Ash and Dust 02:26
8. Flaming Balls 02:53
9. Morning Wood 03:30
10. Elemental Tales 03:14
11. Imp Slam 01:03

Formació

Veus i baix: Skrik
Guitarra: Humla
Guitarra: Lindwurm
Teclats: Giftsvamp
Bateria: Fenrir

Crítica

Elemental Tales és el tercer disc dels russos Svartby. Aquesta vegada les lletres són totes en anglès i han accelerat una mica més els tempos, obtenint com a resultat un disc divertit, ràpid i entretingut. Per als que no coneguin a aquests nois de Sant Petersburg, podríem descriure com els germans entremaliats de Finntroll. Fan un Folk Metall divertit en el qual els teclats dibuixen melodies que bé podrien formar part de qualsevol videojoc dels anys 90, de fons sobre mítics jocs com els Monkey Island quedaria perfecte.

Veient la portada ja ens podem fer una idea de per on van a anar els trets, la història que ens porta Elemental Tals són els sis elements bàsics en el món de Svartby, aire, aigua, foc, forces de la natura, terra i com no, els bolets màgiques que embriaguen a dimonis i follets.

Des de la intro, en què ja apareixen aquests bestioles xiuxiuejant sobre sons de la natura i que va pujant d'intensitat. Esperava que el pas a la primera pista fora una irrupció de les guitarres ... que hagi quedat perfecte, però han preferit ofegar aquesta gran intro i començar el tema després d'una pausa que trenca l'impacte de la introducció, alguna cosa com un coit interruptus ... i comença Scum From Underwater, una gardela, ràpid, enèrgic, melòdic, veus guturals força lineals però que ens trigarem a taral · lejar del enganxoses que resulten i com no ... després d'unes guitarres ràpides i una percussió on el doble bombo és el rei, tenim a aquest teclat dibuixant melodies travesses mitjà èpiques mitjà aventureres que ens porten a aquest món que il · lustra la portada.

Justament és en el tercer tall on si fusionen una breu introducció on una alegre melodia esclata en la descàrrega metalera que esperàvem en la primera intro. I de nou més velocitat, més melodies perversament divertides i enganxoses. Sleepy Devils ens relaxa una mica de tanta intensitat, un tema més lent introduït amb guitarres acústiques, molt folk, ens porta a la immensitat de la màgia i la fantasia que es prolongarà durant la resta del disc exceptuant Ash And Dust que ens ofereix una altra pausa per reposar forces, instrumental i mística, però plena de força. Un cop reposades les forces ens tornem a submergir en la intensitat de Svartby fins que la outro a manera de títols de crèdit ens torni al món real.

Elemental Tales és un gran disc, intens i enèrgic que embriagarà a tots els seguidors del folk metal ia tot aquell que vulgui gaudir d'un so divertit i desenfrenat. De moment una de les grans sorpreses de l'any per a un servidor.

Sergi Arise "Hell"
22/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.