SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Elzevir - Rise From Knees (2011)

Elzevir - Rise From Knees
Elzevir logo
Rusia

Rise From Knees

Melodic Death Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. We Must Win 03:29
2. Firebirth 03:14
3. Mind Eclipse 03:37
4. Insanity 03:07
5. Red 20 02:19
6. Rain of That Day
7. Forgive Me 02:38
8. Like Immortal 03:17
9. Our Simple Plan 03:03
10. Dragon Catcher 03:19
11. My Hope 03:53

Formació

Veus: Alex Louder
Guitarra: Oleg
Guitarra: Kolyan
Baix: GuDrone
Bateria: Iwor
Teclats: Orim
Teclats: Ann

Crítica

Elzevir és un grup russo de Melodic Death Metal bastant jove que acaba d'editar el seu primer disc "Rise From Knees". Si busquem en la wikipedia ens trobarem amb aquesta definició: "Els Elzevir o Elzeviro són una família holandesa d'editors que va durar 132 anys i va gaudir de gran prestigi durant el segle XVII. Els seus llibres van ser famosos pel seu petit format, el seu preu econòmic i la seva objectiu d'entretenir. ser en l'època el gènesi del que avui coneixem per llibre de butxaca. " Desconec si el nom és casual o intencionat.

Abans d'escoltar-indagui una mica i solen etiquetar-los com Folk, al meu entendre en aquest cas no li veig molt sentit, ja que Elzevir practiquen un death melòdic sense l'ús d'instruments tradicionals ni excessiva èpica, poc tenen a veure amb bandes com Ensiferum que usen els teclats per crear un so èpic i folk. Elzevir basa el seu so en les guitarres i teclats a parts iguals aconseguint melodies molt atractives i enganxoses, el fet de tenir dos components en els teclats no eclipsen la importància de les guitarres que aporten gran quantitat de riffs atractius i potents. Un altre aspecte a tenir en compte és l'agressivitat de la bateria de vegades massa en alguns temes, però marcant terreny i deixant clar que estem escoltant Death Metal. Quant a l'aspecte vocal, tot i no ser el més destacat del disc s'agraeix l'ús de dues veus en diversos temes com "Mind Eclipse" o "Dragon Catcher", dotant aquest treball d'una mica més de complexitat. En el setè tall "Forgive Me", passa el contrari, la veu principal és neta i els cors recauen en la gutural, una veu bastant lineal, però enriquida amb la segona veu, que els allunya de la simplicitat.

"Rise Fom Knees" amb un bon so és una de les meves sorpreses d'aquest any, bon melodic death metal i més tenint en compte que es tracta d'un disc debut i sent Elzevir una banda molt jove. L'únic aspecte negatiu el tenim en la brevetat dels temes, cap arriba a superar els quatre minuts ... ¿Intensos? Sí, però et quedes amb ganes de més. Aquesta per veure com segueixen evolucionant aquests nois i si aconsegueixen saltar al panorama europeu, un gran debut!

Sergi Arise "Hell"
20/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.