SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Shadow Host - Apocalyptic Symphony (2013)

Shadow Host - Apocalyptic Symphony
Shadow Host logo
Rusia

Apocalyptic Symphony

Power / Thrash Metal
Metalism Records
2013


Temes

1. Lunacy Divine 04:47
2. Treason 04:19
3. Blinded by Greed 04:23
4. Empty Eyes 05:01
5. Silent Killing 04:03
6. Guardians of the Wretched 04:30
7. Divide and Rule 05:56
8. Reborn in Hate 04:30
9. Seeds of Sorrow 05:59
10. Apocalypse Within 05:34

Formació

Veu: Alexey Markov
Guitarra: Alexey Arzamazov
Guitarra: Yuri Naletov
Baix: Artem Molodtsov
Bateria: Erland Sivolapov

Crítica

Una de les coses que més m'agrada de la música ara que internet l'ha globalitzat és que pots buscar bandes remotes que mai he escoltat i poder trobar noves propostes o coses interessants si més no. Això quan comparava la heavy rock al quiosc per 325 pessetes crec que eren... no ens ho podíem arribar a imaginar. Escoltaves el que els mitjans volien o descobríem a la botiga de disc.

En aquestes situacions a vegades segueixen sorgint sorpreses com Shadow Host, de Rússia que després d'escoltar Apocalyptic Symphony miro la seva biografia i tenen quatre discos. Com és que mai he vist el seu nom per cap web o blog ? En un món global les petites sorpreses també passen de vegades desapercebudes.

De Shadows Host he llegit comparacions amb Iced Earth o Blind Guardian, davant semegantes comparatives, la cosa promet ens de començar l'escolta... recordem que ho faig sense tenir experiència prèvia amb la banda.

Play... i no em trobo un disc de power metall estricte com m'esperava, coses que succeeixen sovint, les comparacions són qüestions molt personals i ens quedem amb les parts que potser més s'assemblin al que ens agrada. És cert que tenen reminiscències, m'explico... Després de la escolta inicial Shadows Host en aquest Apocalyptic Symphony han fet un treball d'altures, un bon disc combinant la melodia i energia del power amb la cruesa i agressivitat del thrash, power thrashered ? Tornant a les comparacions... si hagués de comparar-los amb algú en aquest treball serien més Rage, encara que com dic tenen reminiscències de Blind Guardian, però també tocs dels Metallica dels inicis del Kill'em All o Testament. Realment em sorprèn que una banda així mai hagi passat per les meves mans.

D'acord, no estem davant d'una banda que hauria de ser cap del Wacken... però si estar ficada en la llista de bandes que passaran pel festival o altres d'alt calibre.

Quant als temes podem destacar uns quants, el que obre el disc " Lunacy Divine " té uns aire als Rage vuitanta i noranta, per a mi, la seva millor època. Tema potent i amb una melodia molt marcada fàcil de seguir i desgañitar teva veu. A mesura que avança el disc els temes van adquirint més matisos thrash arribant a rubricar algun tema com " Blinded By Greed " plenament thrash de l'estil de Testament, entre els temes més thrashers també tenim a " Reborn In Hate ". Temes com " Empy Eyes " mantenen un equilibri entre el power i thrash de molt bon resultat, de nou aquí, amb tons foscos, l'aire teutons es manifesten de nou, per entrar a l'avantsala del sol al més pur estil dels Metallica del Kill'em All.

" Silent Killing " és un d'aquests temes intensos i ràpids a cavall entre riffs punxants i afilats, melodia i una fúria vocal encomiable. Un dels temes més intensos del disc. Per finalitzar aquest Apocalyptic Symphony tenim el mig temps / balada " Seeds Of Sorrow " que em recorden talls de l'època més simfònica de Rage, tema contingut però ple de força i ens trobem amb un gran final amb Apocalypse Within que està molt influenciat per aquest so tan fosc i potent que saben donar bandes com Iced Earth o Blind Guardian que tantes alegries ens van donar en els finals dels noranta.

Em fa ràbia veure que bandes tan potents com és el cas de Shadow Host estiguin tan en segon pla, potser és perquè hi ha massa bandes amb gran qualitat, potser perquè he viscut en una bombolla, potser perquè els seus altres treballs no mereixessin la pena, que no és així veient les crítiques que van rebre en el seu moment. Però com sempre hi ha bandes que mereixen més reconeixement del que tenen. Totalment recomanable per als seguidors del bon power dels noranta, no tan fantasiós però més dur i amb pinzellades molt intenses de thrash. Totalment recomanables.

Sergi Arise "Hell"
04/06/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.