SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Vhäldemar - Metal Of The World (2011)

Vhäldemar - Metal Of The World
Vhäldemar
Vhäldemar logo
España

Metal Of The World

Power Metal
Stormspell Records
2011


Temes

1. River Of Blood 04:09
2. Dusty Road 03:58
3. Saints Of Hell 03:51
4. Metal Of The World 03:49
5. Wartime 03:39
6. My Nightmare 04:16
7. Wild Hearts 04:02
8. Bastards 03:35
9. Action 03:38
10. Light & Darkness 04:43
11. Arrows Flying High 04:15
12. Bach's Invention (Instrumental) 00:44
13. Old King's Visions (III) 04:18

Formació

Veus: Carlos Escudero
Guitarras: Pedro J. Monje
Guitarras: Aitor Lopez
Baix: Oscar Cuadrado
Bateria: Alex de Benito

Crítica

Vhäldemar ha signat amb el segell americà Stormspell Records i s'ha reeditat el seu tercer disc, de manera que recuperem la review d'aquest gran disc.

Després de set anys de silenci, torna una de les millors bandes del panorama nacional, com ho són els bascos Vhäldemar. Després del seu debut discogràfic en 2002 amb el fantàstic Fight to the End (després d'aquest disc, la revista brasilera Rock Brigade els va triar com a millor banda revelació. Novament fora saben valorar millor bandes que aquí es solen menysprear), seguit un any després per un altre magnífic àlbum com era I Made my own Hell, per fi ens fan arribar aquest el seu tercer disc titulat com el propi grup. El disc es pot descarregar de manera gratuïta des seu Myspace. L'àlbum compta amb 13 temes, encara que la seva durada no arriba als 50 minuts, amb la qual cosa tenim temes curts i molt directes. El line-up del grup només a sofert un canvi respecte al que va gravar el seu últim disc i és l'entrada del bateria Alex de Benito, que substitueix Edu Martinez. La resta de la formació són Carlos Escudero a la veu, Pedro J. Monjo i Aitor López a les guitarres i Oscar Quadrat al baix.

Vhäldemar és una d'aquestes bandes que a base de coratge, ràbia, força i collons fan la seva música i queden en ella reflectits tots i cadascun d'aquests atributs. Tot això es barreja amb l'excepcional tècnica de Pedro J. Monjo, qui sap unir a la perfecció una tècnica depurada i imaginació a l'hora de compondre els sols de tots els temes. I en la veu de Carlos Escudero, qui amb una veu tan personal i que acomiada tanta força i força ens aconsegueix atrapar en cada tema.

Destacar temes es fa complicat, ja que l'àlbum no té desperdici. Tots els temes ratllen a un nivell magnífic. Qualsevol d'ells es podria portar al directe sense cap tipus de problema. Els 6 primers temes són un cop de puny a la boca a moltes bandes que intenten fer Heavy Metal. Aquí tenen un tutorial de com fer HEAVY METAL amb un escuradents de dents i un bastonet per les orelles. El tema que obre; River of Blood, tema marca de la casa amb una tornada genial. Dusty Road altre tema contingut amb un altre tornada marca de la casa, que signarien els mateixos Gamma Ray.

Saints of Hell és un dels millors temes de l'àlbum. Velocitat endimoniada, tornada grandiós amb els millors cors del disc i un bon sol. Metall of the World (si Kai Hansen ja no sap crear himnes originals, que s'escolti aquest tema) és un himne en tota regla. Les guitarres es surten i el seu sol, del millor. Ideal per al directe. Wartime és un altre punyal que es clava al cervell. Velocitat i una melodia de guitarra estupenda, amb un altre només per llevar-se el barret. Els efectes d'espases queden estupendament. My Nightmare (si Manowar ja no sap fer temes amb base de corda parada, que s'escolti aquest tema) és un tema amb una base molt senzilla, al Manowar, i que deixa en ridícul qualsevol dels últims temes de la banda americana. Altres temes que destaquen són Light & Darkness, Arrows Fliying High i el tema que tanca el disc, que no és altre que la tercera part del tema Old King 's Visions. És el tema més ràpid de l'àlbum i el seu riff i algun cor es mouen en una ona neoclàssica interessant, sempre sense perdre el segell Vhäldemar.

Magnífic tercer treball i magnífic tenir de tornada a una de les millors bandes (sens dubte) d'aquest país. Tristament dubto que aquest treball els serveixi per a alguna cosa, ja que en aquest país el que no dóna diners no existeix. Espero que els serveixi per ser part de l'actualitat altra vegada i que tornin a girar, per descarregar el seu material en directe (servidor va tenir l'oportunitat de veure'ls en 2003, a Mephisto i són bestials).

El que s'ha dit, bon disc, gran banda. Si algú busca un bon tutorial per fer Heavy Metal, aquí té un i gratuït.

¡¡¡Heavy Metal ... Metall of the World!

Devilsoldier
10/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.