SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Alterevo - Involución (2012)

Alterevo - Involución
Alterevo logo
España

Involución

Metal / Rock
The Fish Factory
2012


Temes

1. Despertar
2. Algo Tras la Fe
3. Un lugar
4. Involución
5. Juega Conmigo
6. No Mires Atrás
7. Llorando Rabia
8. Dardo Mortal

Formació

Veu: Charly López
Guitarra: Albert Toledano
Baix: Jorge Couso
Bateria: Javi González

Crítica

Avui us portem a ALTEREVO amb el seu disc involució, Alterevo és un grup de Hard -Rock molt elaborat amb passatges de guitarres pesades tirant al metall i altres més tranquil • lets que et fiquen a l'atmosfera Alterevo.

Gran part d'aquest so es deu a dues persones, el seu prestigiós enginyer José Del Pozo, el qual sempre fa un treball excel • lent i el seu gran valedor del món, Jorge Salan, conegut tant per la seva carrera com a guitarrista en solitari com després de passar per Mago de Oz. Jorge va agafar les regnes de la producció així com col • laborant en alguns temes del disc.

Els quatre components del grup fan una feina molt bona destacant la carismàtica veu de Charly López, molt ben acompanyat pel guitarra Albert Toledano i amb una base precisa amb Jordi Couso al baix i Javi González a la bateria.

Sense més embuts veurem com se les gasten en els vuit temes que componen aquest gran disc :

DESPERTAR, bon tema presentació en la qual podem veure l'essència del grup, tema amb molts canvis i una veu molt dinàmica i rockera. Seguim amb ALGO TRAS LA FE, cançó molt emotiva i delicada una mica influenciada pel rock dels 90.

Arribem a una de les millors ( sinó el millor juntament amb Involució ) del disc, UN LUGAR, és un tema pausat amb una tornada enganxosa a més no poder, a passar de ser tan enganxós no treu que no sigui cura en la seva elaboració tant instrumentalment com letristicamente. Segur que serà un dels temes a veure en directe.

Si el tema ha estat escollit per donar títol al disc és per alguna cosa i és que INVOLUCION no és un tema més. Compta amb uns dels riffs més heavys del disc però sense deixar el Hard - Rock que porten per bandera. Tema molt desenfadat i rebel que farà les delícies dels seus seguidors.

JUEGA CONMIGO és un tema en què la bateria i el baix prenen el protagonisme, amb una gran presència de tots dos. De nou un tema molt enganxós amb uns versos molt ben construïts.

Si dèiem que el tema Involució era rebel amb NO MIRES ATRÁS no es queden enrere, sinó que arribem al tema més macarra del disc. Tema amb molt feeling en què cal destacar el gran sol que es marca Albert Toledano.

Ja gairebé finalitzat el disc ens trobem amb LLORANDO RABIA, cal destacar la gran conjunció que fan les guitarres amb el teclat, sense ser la millor no deixa de ser original.
I per finalitzar arriba DARDO MORTAL, una cançó molt de directe amb guitarres molt rockeres que ens acosten al Rock americanado que tant triomf en la seva època.

Un disc que encara que comença de manera suau acaba per fer amb saltis de la cadira i et infringeixi un plus d'energia. Pocs discos debut tenen la qualitat tant en temes de so com de qualitat musical com el que s'han marcat els Alterevo. Sense un gran començament en el que serà una gran carrera al difícil món de la música

Toni Nieto
24/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.