SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Insight After Doomsday - The Way to Nihilism (2014)

Insight After Doomsday - The Way to Nihilism
Insight After Doomsday logo
España

The Way to Nihilism

Contemporary Metal /Post Hardcore
Art Gates Records
2014


Temes

1. The Way to Nihilism
2. Departure (Feat Bjorn Strid)
3. The Unexpected
4. Afterglow
5. World Demise
6. S.P.G
7. Last Letter Home
8. Political Valentine
9. Calling
10. Nightshift
11. Waiting to Fall
12. In Denial
13. Maniac

Formació

Veu, guitarra: José Fernández
Guitarra: Ricardo Estrada
Baix: Eric García
Bateria: Víctor Leo
Sintetizadors, loops, harpejji: Jordi Pascual

Crítica

Aquest nou llarga durada de Insight After Doomsday titulat The Way To Nihilism mitjançant Art Gates Records arriba a un pla molt més superior que el seu predecessor Aware. Menys ambigu i personal. Més directe i potent. Gairebé com un kame hame. Mantenint la mateixa ona fresca de Death metall progressiu d'enorme qualitat i originalitat.

Molts aspectes han canviat i el progrés es fa evident. L'enregistrament, producció i mescla és més que excel · lent. Tots els matisos que no són pocs estan molt ben cuidats i si ens concentrem en l'aspecte compositiu és una autèntica delectació. Patrons inusuals desbordant creativitat en tot moment. Molta diversitat de guitarres, riffs rítmics amb floritures, sols, puntejats, etc. Sense descuidar els increïbles passatges ambientals com poden ser melodies de piano, arranjaments orquestrals i seqüències electròniques que encaixen a la perfecció com un element important més en la música d'Insight After Doomsday seguint un lloc Metàl · lica amb bateria aclaparadora i guitarres contundents.

L'àlbum s'inicia amb el tema que dóna títol a l'àlbum. The Way To Nihilism és una intro a manera de rèquiem que ens posiciona en un concepte de crítica social i món apocaliptico. Donant pas a Departure un dels temes més forts de l'àlbum comptant amb l'aparició estel · lar del cantant de Soilwork.

A destacar els temes que prossegueixen com poden ser Afterglow, Last Letter To Home, Political Valentine, Calling, Waiting To Fall entre d'altres.

A més se'ns reserva una sorpresa al final de l'àlbum com pot ser la increïble versió del Maniac de Sembello. Més metalera, atmosfèrica i energètica que l'original. Tot un gran tema.

La mentalitat oberta de la banda, la seva personalitat i la seva especial fórmula de death metall progressiu els obre moltes portes amb aquest The Way To Nihilism. Molt estimats per un públic que augmenta cada vegada més i la resposta pels mitjans de comunicació davant de la banda està sent molt positiva.

Insight After Doomsday no deixen de sorprendre'ns i és clar que gaudeixen amb la tasca que millor saben fer destacant pel seu potencial. Gran treball.

Bons fruits recullen amb The Way To Nihilism. Més els que encara els queda per recollir.

Ahbyss
01/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.