SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Skeletoon - Ticking Clock (2017)

Skeletoon - Ticking Clock
Skeletoon logo
Italia

Ticking Clock

Power Metal
Revalve Records
2017


Temes

01 - Dreamland
02 - Drowning Sleep
03 - Night Ain't Over
04 - Watch over Me
05 - Chasing Time
06 - Ticking Clock
07 - Mooncry
08 - Falling into Darkness
09 - Awakening

Formació

Veus: Tomi Fooler
Guitarres: Andy "K" Cappellari
Guitarres: Davide Piletto
Baix: Charlie Dho
Bateria: Henry Sidoti

Crítica

No va ser la casualitat pròpiament dita sinó una sèrie d'esdeveniments però a través de la correspondiente promotora em Va arribar aquest treball dels italians Skeletoon anomenat Ticking Clock.

Encara malgrat tenir una Quantitat enorme de música pendent d'escolta, el Fet de tenir en ment veure'ls en viu en poc temps, em va fer prestar atenció, ja que un concert sempre és més entretingut si coneixes els temes de la banda que estàs habitatge, així em submergeix a Darlin diverses escoltes en els dies anteriors al concert aprofundint en el power clàssic que practica aquesta banda del país del power simfònic por excel·lència: Itàlia.

Així doncs, la visita que les haci donar Suport al triumvirats de su MATEIXA procedència em treu a explicar que els amants del doble bombo, riffs ràpids, veu aguda i melodia fàcil estan d'enhorabona.

El debut de la banda data de l'any 2015, anomenat The Cursi of Avenger i content ja amb important participació i col·laboracions però l'inici de la banda es molt més llunyà en temps, doncs nació com un tribut als Helloween de l'era Kiske. La banda va mutar amb temes propis sota el nombre de Jack o Lantern per Finalment donar pas a super Llançament propi que va ser recollida per la crítica com Happy Metal Music. Us sona? Una banda italiana tribut a Helloween que passa a Produir temes Propis de Happy Metal? Efectivament, agermanada amb Trick or Treat i una història similar, no deixa de tenir més Un altre nexe d'unió com és que en la composicions dels temes Es troba Guido Benedetti, qui a més ha gravat algunes guitarres también!

El disc transcorre sense Lloc a Dubtes sota l'etiqueta power Amb tota sobre implicacions però un aire conceptual con Alguns personatges faciliten l'aparició Alguns músics de renom Dins de l'escena europea com són Jonne Järvelä (Korpiklaani), Piet Sielck (Iron Savior), Jens Ludwig (Edguy) o Tomiko Fulida (Lunamantis).

Arrenquem amb Dreamland despés d'una introducció que em treu la llunyaníssima del Walls of Jericho i dóna pas a una obra pròpiament power. Ja Hem comentada dels trets: Veus agudes, riffs melòdics i velocitat amb doble bombo, desembocant en una tornada molt enganxós. Fórmula guanyadora Dins el gènere.

Els temes són Variats i Dins d'aquests paràmetres trobem Alguns amb tintes entre cometes, més pesats pel que fa a contundència i Força es refereix com "Drowning Sleep" o altres més "purs" com "Night Is not Over" on el baix de Charlie Dho Té un protagonismes incontestable.

Al capdavant d'aquests nois i puc dir que a més, Actuant com un grandíssim frontman, Es troba Tomi Fool. Un tipus simpàtic, carismàtic, divertit i apassionat del metall. La seva veu posée 1 timbre agut, amb no excessiva cos, ideal per pujar totes les vuitenes es desée, Actuant més còmode a la part superior de la partitura.

El disc el Hem esmentada com guitarrer, però hi ha lloc per a una baladita sentida a mans de piano. Aquesta és "Watch Over Me". Però només és un recés de pau, una pausa abans que arribi de nou la Força aquest cop més rockera amb "Chasing Time".
Darrere dels Paràmetres guitarrers, amb molt riff i sols bastant recomanables s'encuenta Davide Piletto i Andy "K" Cappellari. Dos joves músic que a més en directe siguin els paràmetres del lliurament i la diversió. Una Posada en escena realment treballada ve recolzada per unes composicions que permeten demostrar tots aquests punts comentats.

Donant nom al disc està la sisena pista, combinandi sons una mica més moderns, aúnque no és la característica principal de la banda, podent haver Tret el disc ara o Fa 15 anys. La bona música es atemporal, sens dubte, aúnque Quiz el nivell de saturació de la gent si Haia variació por l'excessiu d'oferta.

Un dels músics artífexs de la velocitat que presenta la banda és el baterista "Henry Sidoti" el qual deixa anar a un doble bombo i un tempo ben ràpid en un dels meus temes favorits del disc: "Mooncry". Val la pena destacar la pujada exponencial de la veu que Fa Tomi en la tornada després d'un pont molt enganxós. Molta atenció a les cordes vocals d'aquest músic a l'hora de tibar-per activar els aguts!

El disc Té una Durada prudent, sense estendre més del compte, arribant a Deixar-te satisfet. D'aquesta manera ja arribem al final amb la vuitena pista: "Falling into Darkness", tema acústic que desemboca en "The Awakening", colofó ??de gairebé 11 minuts on la banda deixa anar sobre inquietuds compositives, Uzan inclusiu tècniques o Passatges més pròpies d'un musical i atrapant en Passatges que em atrevit a trucar progressius.

En definitiva un bon descobriment com a banda i un bon grapat de músics als quals seria interessant no perdre la pista, ja que estem parlant d'una nova fornada dins el power italià que tanta glòria li va donar al país.
Personalment l'àlbum ha superat les expectatives que podia tenir dipositades en ell, sent molt més del meu grat del previst i veient-recolzat per un divertit, potent i carismàtic directe!

Víc Salda
02/05/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.