SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Falconer - Armod (2011)

Falconer - Armod
Falconer logo
Suecia

Armod

Folk / Power Metal
Metal Blade Records
2011


Temes

1. Svarta Änkan
2. Dimmornas Drottning
3. Griftefrid
4. O, Tysta Ensamhet
5. Vid Rosornas Grav
6. Grimborg
7. Herr Peder Och Hans Syster
8. Eklundapolskan
9. Grimasch Om Morgonen
10. Fru Silfver
11. Gammal Fäbodpsalm
12. Black Widow (Bonus Track)
13. Grimborg (Bonus Track)
14. By The Rose's Grave (Bonus Track)
15. O, Silent Solitude (Bonus Track)

Formació

Veus: Mathias Blad
Guitarra: Stefan Weinerhall
Guitarra: Jimmy Hedlund
Baix: Magnus Linhardt
Bateria: Karsten Larsson

Crítica

El 2001 apareixia l'àlbum debut dels suecs Falconer. Un excel · lent disc que aportava una alenada d'aire fresc a l'aleshores creixent escena Power Metall, barrejant aquest estil amb parts Folk.

Des d'aquell inici més que prometedor, Falconer han seguit editant discos i capejant els diferents canvis de formació, fins a trobar una certa estabilitat.

El particular estil de Falconer els diferencia al seu torn els delimita, deixant-los un estret marge de maniobra. En aquest estret marge porten movent 10 anys, sempre amb una qualitat més que acceptable, gràcies a la qualitat dels músics que componen la banda. En aquest sentit considero imprescindible al seu vocalista Mathias Blad, el qual aporta una veu i interpretació dels temes que sense ell deixen de tenir sentit. De fet tenim el gran exemple en l'únic àlbum on Blad no canta; The Sceptre Of Deception (2003) on la banda perd gairebé tota la seva personalitat, alienant amb qualsevol altra banda del moment.

En Armod trobem un àlbum, novament, ple de qualitat. Des de la seva producció, amb un so magnífic de tots els instruments, fent del conjunt un so molt compacte. Fins als temes, cançons molt elaborades, riffs molt treballats i amb gran varietat. Canvis de tempo gairebé constants i varietat de sons inunden el disc des del seu inici, aportant dinamisme als temes.

Malgrat tot això, Falconer compta amb millors temes en el seu repertori. Atès aquest estret marge pel qual es mouen les seves composicions, els temes no aporten res nou a l'oient, encara agradés als més acèrrims d'aquest estil i de la banda.

Com a dada curiosa dir que tots els temes estan cantats en suec, aportant aquí si, una novetat certament notable.

Destaquen la inicial Svarta Ankan, Griftefrid (amb una arrencada al més pur Black Metall), Rosornas Grav (magnífic riff inicial), la instrumental Gammal Fäbodpsalm o O, Tysta Ensamhet (tema en forma de balada amb una arrencada de fúria cap a la meitat, per tornar a acabar reposat) L'edició limitada compta amb 4 bonus tracks. 4 temes del àlbum cantats en anglès, els temes són: Black Widow, Grimborg, By the Rose s Greu i O, Silent Solitude.

Bon treball dels suecs, que agradés més als més acèrrims seguidors de la banda o seguidors del Power / Folk ja que per a la resta, l'àlbum no aporta novetats significatives.

Devilsoldier
17/06/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.