SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

L.O.W. - Swallowed By Hate (2010)

L.O.W. - Swallowed By Hate
L.O.W. logo
España

Swallowed By Hate (EP)

Melodic Death Metal
Autoproducido
2010


Temes

1. Intro
2. My Voice in Flames
3. Dead Men's Revenge
4. Woods of Lies
5. Wax and Feathers
6. Mask of Pain
7. Rebellion

Formació

Veus: Xènia
Guitarra: Andrés Velarde
Guitarra: Manu
Baix: Albert
Bateria: Jordi J.M.

Crítica

L.O.W. (Lethal Oncoming Wrath) és una banda de les proximitat de Barcelona, ​​concretament de Rubí, que practiquen un Death Metal Melòdic amb cantant femenina, cosa que cada vegada està sent més habitual, la qüestió és si val la pena o és només un intent de cridar l'atenció. Amb anterioritat les veus van estar a càrrec de l'actual vocalista de Vrademargk, Jordi Urbano. L'any passat van editar el seu primer Demo Swallowed By Hate.

El primer que crida l'atenció de Swallowed By Hate és el gran treball que han fet quant a la presentació, un treball gràfic, llibret i presentació que supera molts discos de llarga durada. La cosa pinta bé ... llavors posem el cd, també serigrafiat, com dic, una presentació sense escatimar cap detall. El disc comença amb la típica intro, en aquest cas amb la col · laboració de Jordi que també repetirà en el tercer tall Dead s Men Revenge i els cors en Mask Of Pain. My Voice In Flames ens descobreix dues coses positives, Xènia té una veu que ens fa oblidar la possibilitat que la seva veu fos un intent de promoció de la banda, la seva veu és senzillament genial per LOW i si a més els fa interessants per tenir-la com vocalista, doncs millor. L'altre factor positiu és l'estil de LOW, personalment quan m'enfronto a un grup Death mai que opnión vaig a generar per la gran diversitat de sons que tenen els grups d'aquest estil, en aquest cas, després de diverses escoltes, han aconseguit fer efecte en mi i la seva contundència comesa, sempre controlada, m'ha convençut. No donen curs a les guitarres per aconseguir un so extrem, les controlen per aconseguir aquesta contundència que mantenen durant tota la demo. Hem de tenir en compte que L.O.W. no tenen teclats per reforçar la part melòdica, tota la feina recau sobre les sis cordes.

Com a temes destacats tenim Dead Men 's Revenge amb la col · laboració de Jordi Urbano, un tema molt enganxós amb uns riffs que ràpidament els fas teus. Un altre tema a tenir molt en compte és Mask Of Pain.

El so podria millorar-se, però no hem d'oblidar que estem davant una Demo, no un LP, encara que la presentació ens intenti fer creure el contrari, de manera que sent una Demo, el so no està malament. Després de la repetida escolta de Swallowen By Hate em quedo amb les ganes de veure'ls en directe per poder confirmes la meva opinió que estem davant d'una més que interessant banda de Death Metall Melòdic, ¡toca seguir-los la pista!

Sergi Arise "Hell"
02/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.