SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Nachtgeschrei - Ardeo (2010)

Nachtgeschrei - Ardeo
Nachtgeschrei
Nachtgeschrei logo
Alemania

Ardeo

Folk Metal
Massacre Records
2010


Temes

1. An Mein Ende 03:37
2. Kein Reiner Ort 05:04
3. Herzschlag 04:17
4. Herbst 04:48
5. Ad Astra 02:52
6. Ardeo 05:51
7. Ich Hör Nichts Mehr 04:35
8. So Weit Wie Nötig 05:19
9. Lichtschimmer 04:57
10. Hinter Deinen Augen 04:00
11. Der Reisende 04:35

Formació

Veus: Hotti
Acordeo i viola de roda: Joe
Gaita i flauta: Nik
Baix: Oli
Bateria: Stefan
Guitarra: Sane
Guitarra: Tilman

Crítica

Per trencar una mica amb les reviews de Folk Death Death Metal en aquesta ocasió us porto a Nachtgeschrei, una formació alemanya que practica un Folk Metall molt tranquil i suau amb clares influències de grups com Subway To Sally principalment o In Extremo. Un so molt medieval amb instruments tradicionals com l'acordió, gaites, flautes, viola de roda ... Aredeo és el seu tercer disc, aquesta vegada amb un títol en llatí a diferència dels seus dos predecessors amb títols en alemany, idioma que fan servir per a les veus, que si ja és complicada la pronunciació del seu nom, els temes ni us explico!

El disc comença amb molta força amb An Mein Ende, tema enganxós i amb un gust de In Extremo que és inevitable la comparació. El nivell es manté fins al tercer tall Herzschlag, probablement el millor Ardeo i on ja deixen clar que més que temes ràpids, se senten més a gust amb mitjans temps melòdics i amb clara presència d'instruments tradicionals, fins al final del disc amb Hinter Deinen Augen no tornarem a moure el cap. Ardeo es tanca amb un altre mig temps que mai arriba a despertar. Aquesta és la sensació que més he repetit en aquest disc, temes que comences bé però no acaben d'enganxar.

El disc aquesta cura i ben produït i encara que la veu de Hotti, molt nasal no és una meravella per al so del grup és perfecta. És un mal disc? En absolut, però tampoc li falta aquest punt que fa que el disc enganxi, l'escoltes a gust, però no t'enganxa tot i tenir temes molt interessants. Si ets un aficionat al Folk Metall passaràs una bona estona amb l'escolta, si pretens començar a escoltar aquest estil no comencis amb Ardeo.

Sergi Arise "Hell"
02/06/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.