SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Tormenta - Tormented Souls (2010)

Tormenta - Tormented Souls
Tormenta logo
Maldivas

Tormented Souls

Thrash Metal

2010


Temes

1. Judgement 05:26
2. Hours of Darkness 04:35
3. Illumi-Nation 05:21
4. Defy 03:01
5. Tormented Souls 04:22
6. Hanged Down and Quartered 06:14

Formació

Veus: MU-K
Guitarra: LAI
Guitarra: MABY
Baix: J355Y
Bateria: DHAI

Crítica

Segons Tempesta ... "Ranging from old school heavy thrash to new age brutality" intenten fer un Trash metall actual amb l'essència del Trash metal dels vuitanta. Després d'escoltar el seu EP Tormented Souls de sis temes pots observar que capta tota l'essència de bandes com Slayer, Metallica o Megadeth en els seus inicis. Senzillament Tempesta fan Trash, encara que es vulgui retiquetarlo.

L'aspecte visual de la banda i els noms dels seus components són clars signes de l'evolució dels gèneres més extrems del metall i el treball vocal de MU-K és molt agressiu però el so de Tempesta encara que tingui matisos més moderns és essencialment el Trash Metall de sempre. Musicalment és un bon debut, les guitarres fan una gran aportació de tècnica, una bateria aclaparadora i el so tot i poder estar millor no desmereix Tormented Souls.

Un gran debut de Tempesta amb Tormented Souls, ells el defineixen com Trash de nova generació, però amb un estil molt clàssic que ens recordarà el millor Trash dels vuitanta. Caldrà esperar a la publicació del seu LP aquest any per veure com evolucionen, de moment apunten molt bones maneres.

Sergi Arise "Hell"
21/04/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.